Bakeliittikoneistetut osat

Bakeliitti on ensimmäinen teollisuustuotantoon tarkoitettu muovilaji. Bakeliitin kemiallinen nimi on fenolimuovi. bakeliittikoneistetuilla osilla on korkea mekaaninen lujuus, hyvä eristys, lämmönkestävyys ja korroosionkestävyys, joten sitä käytetään usein sähkömateriaalien valmistuksessa, kuten kytkimet, lampunpitimet, kuulokkeet, puhelinkotelot, instrumenttikotelot jne. "Bakeliitti".

Haittapuolibakeliittikoneistetut osatettä sillä on huonot mekaaniset ominaisuudet eikä se kestä öljyä ja kemiallista korroosiota. Yllä olevien puutteiden poistamiseksi ihmiset ovat muuttaneet fenolihartsia. Lisäämällä erilaisia ​​täyteaineita fenolihartsiin voidaan saada modifioituja fenolimuovia, joilla on erilaiset toiminnot. Esimerkiksi asbestin ja kiilteen lisääminen ainesosiin voi lisätä sen happokestävyyttä, alkalinkestävyyttä ja kulutuskestävyyttä, ja sitä voidaan käyttää kemiallisten laitteiden sekä moottori- ja autolisävarusteiden materiaalina; lasikuidun lisääminen voi lisätä kovuutta ja sitä voidaan käyttää koneen osina jne .; Nitriilikumilla modifioinnin jälkeen öljynkestävyys ja iskulujuus paranevat huomattavasti; polyvinyylikloridilla modifioinnin jälkeen mekaanista lujuutta ja happokestävyyttä voidaan parantaa.


Bakeliittikoneistetut osat ovat yksi runsaista raaka -aineista, joka on yksinkertainen synteesiprosessi, alhainen hinta ja erinomainen suorituskyky.

Bakeliittikoneistetut osat voidaan räätälöidä erityisesti Idealista. Tehtaamme on yksi valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Et välitä hinnastamme, voimme antaa sinulle hinnaston. Kun teet sen, huomaat, että Bakeliittikoneistetut osat: llä on lainaus, joka tyydyttää sinua. Tuotteemme ovat läpäisseet CE-sertifikaatin. Innolla työskentelemään kanssasi.