PEI-koneistetut osat

PEI-koneistetut osat on työstetty Ultem PEI -materiaalilla, sillä on paras korkean lämpötilan kestävyys ja mittastabiilisuus sekä kemiallinen kestävyys, palonsuoja, sähköiset ominaisuudet, korkea mekaaninen suorituskyky, erinomainen lämmönkestävyys, kemiallinen stabiilisuus ja virumislujuus.

PEI-koneistetut osat ovat yleisesti käytettyjä malleja Ultem PEI 1000, Ultem PEI 2200 ja Ultem PEI 2300 jne.

PEI-koneistettuja osia käytetään laajalti elektroniikassa, autoissa, moottoreissa, ilmailuteollisuudessa, mikrotyökaluissa / julkisessa catering-teollisuudessa, analyyttisissä instrumenteissa, lääketieteellisissä laitteissa, televiestinnässä, valetuissa liitoksissa (MTD), autojen valaistuksessa, lentokoneiden sisätilojen osissa, LVI / nesteiden käsittelyssä jne. PEI: llä on erinomainen hydrolyysinkestävyys, joten sitä käytetään kahvoina, tarjottimina, kiinnittiminä, proteeseina, peileinä lääketieteellisiin lamppuihin ja hammashoitolaitteisiin lääketieteellisiin kirurgisiin instrumentteihin.
PEI-koneistetut osat voidaan räätälöidä erityisesti Idealista. Tehtaamme on yksi valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Et välitä hinnastamme, voimme antaa sinulle hinnaston. Kun teet sen, huomaat, että PEI-koneistetut osat: llä on lainaus, joka tyydyttää sinua. Tuotteemme ovat läpäisseet CE-sertifikaatin. Innolla työskentelemään kanssasi.