UHMWPE-koneistetut osat

UHMWPE-koneistetut osat työstetään UHMWPE: llä, erittäin korkean molekyylipainon omaava polyeteeni on haaroittumaton lineaarinen polyeteeni, jonka molekyylipaino on yli 1,5 miljoonaa. Tiheys: 0,920i½ž0,964g / cm3.

UHMWPE-koneistetuilla osilla on erittäin hankauskestävyys, itsevoiteleva, suhteellisen korkea lujuus, vakaa kemikaali ja vahva vanhenemista estävä suorituskyky.

UHMWPE-koneistettuja osia käytetään laajalti eri toimialoilla erinomaisen suorituskyvynsä vuoksi. Kuten tekstiili-, paperi-, pakkaus-, kuljetus-, kone-, kemikaali-, kaivos-, öljy-, maatalous-, rakennus-, sähkö-, elintarvike-, lääke-, urheilu- ja muilla aloilla, ja se on alkanut tulla tavanomaisten aseiden, alusten ja autojen aloille.
UHMWPE-koneistetut osat voidaan räätälöidä erityisesti Idealista. Tehtaamme on yksi valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Et välitä hinnastamme, voimme antaa sinulle hinnaston. Kun teet sen, huomaat, että UHMWPE-koneistetut osat: llä on lainaus, joka tyydyttää sinua. Tuotteemme ovat läpäisseet CE-sertifikaatin. Innolla työskentelemään kanssasi.