PTFE-koneistetut osat

PTFE-koneistetut osat on työstetty PTFE: llä, sillä on erinomainen kemiallinen stabiilisuus, korroosionkestävyys, korkea voitelu ja tarttumattomuus, sähköeristys, korkean lämpötilan kestävyys, käyttölämpötila voi nousta 250 ° C. Matalan lämpötilan kestävyys, kestää voimakkaita happoja ja emäksiä, vettä ja erilaisia ​​orgaanisia liuottimia. Hyvä säänkestävyys ja paras ikääntymisen kesto muovien keskuudessa.

PTFE-koneistetuilla osilla on erilainen koostumus, mukaan lukien PTFE-täyttämätön, PTFE-lasikuitutäytteinen, PTFE-hiilikuitutäytteinen, PTFEMoS2-täytetty, PTFE POM-täytetty, PTFE-pronssi täytetty, PTFE PEEK -täyttöinen.

Polyimidi PI -työstetyt osat työstetään kalvoihin, putkilevytankoihin, laakereihin, aluslevyihin, venttiileihin ja kemiallisiin putkistoihin, putkiliittimiin, laiteastioiden vuorauksiin jne.
PTFE-koneistetut osat voidaan räätälöidä erityisesti Idealista. Tehtaamme on yksi valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Et välitä hinnastamme, voimme antaa sinulle hinnaston. Kun teet sen, huomaat, että PTFE-koneistetut osat: llä on lainaus, joka tyydyttää sinua. Tuotteemme ovat läpäisseet CE-sertifikaatin. Innolla työskentelemään kanssasi.