PPS-koneistetut osat

PPS-koneistetut osat on työstetty polyfenyleenisulfidimateriaalilla, se on uudentyyppinen korkean suorituskyvyn kestomuovihartsi, jolla on korkean mekaanisen lujuuden, korkean lämpötilan kestävyyden, kemiallisen kestävyyden, liekinkestävyyden, hyvän lämpöstabiilisuuden ja erinomaiset sähköiset ominaisuudet.

PPS-koneistetuilla osilla on erilainen koostumus PPS-täyttämättömistä, PPS-lasikuitutäytteisistä,
PPS-hiilikuidulla täytetty ja PPS-laakerilaji, jossa on 10% PTFE: tä, 10% hiiltä, ​​10% grafiittia.

PPS-koneistettuja osia käytetään reaktiosäiliöinä, putkina, venttiileinä, kemiallisina pumppuina jne. Mekaanisessa keskuksessa pps: llä voidaan valmistaa juoksupyöriä, siipiä, hammaspyöriä, epäkeskeisiä pyöriä, laakereita, kytkimiä ja kulutusta kestäviä osia; Pääasiallinen sovellus on edelleen elektroniikan ja sähkölaitteiden alalla, kuten muuntajarunkojen, suurtaajuisten kelarunkojen, pistokkeiden, pistorasioiden, johdotelineiden, kontaktorirumpujen ja erilaisten tarkkuusosien valmistus.
PPS-koneistetut osat voidaan räätälöidä erityisesti Idealista. Tehtaamme on yksi valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Et välitä hinnastamme, voimme antaa sinulle hinnaston. Kun teet sen, huomaat, että PPS-koneistetut osat: llä on lainaus, joka tyydyttää sinua. Tuotteemme ovat läpäisseet CE-sertifikaatin. Innolla työskentelemään kanssasi.