Duratron® PAI

- 2022-07-19-

Duratron® PAI
 
Duratron PAI polyamidi-imidi (PAI) -profiilit ovat vakiintuneita, laajalti käytettyjä ja todistettuja sekä ekstruusio- että muovauslaaduissa. Korkean lämpötilan sovelluksissa tässä edistyksellisessä materiaalissa yhdistyvät erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja erittäin hyvä mittastabiilius.
Duratron PAI on suorituskykyisin, sulava muovi. Sillä on erinomainen korkeiden lämpötilojen kestävyys. Toimii korkeissa kuormituspaineissa ja korkeissa lämpötiloissa aina 260°C asti. Duratron-profiileista koneistetuilla osilla on korkeampi puristus- ja iskulujuus kuin useimmilla kehittyneillä teknisillä muoveilla.
Duratron PAI:n erittäin alhainen lineaarinen lämpölaajenemiskerroin ja korkea virumisvastus antavat sille erinomaisen mittavakauden. Duratron PAI on amorfinen materiaali, jonka lasittumislämpötila on 280 °C.
 
Duratron T4301 PAI
Verrattuna täyttämättömiin laatuihin, Duratron T4301 PAI (väri: musta), johon on lisätty PTFE:tä ja grafiittia, on korkeampi kulutuskestävyys, pienempi kitkakerroin ja pienempi tarraluistokyky, ja sillä on erinomainen mittapysyvyys laajalla lämpötila-alueella. . Tämä ekstruusiolaatuinen Duratron PAI -materiaali on erinomainen korkeakitkaisissa sovelluksissa, kuten voitelemattomissa laakereissa, tiivisteissä, laakerikoteloissa, mäntäkompressorin komponenteissa ja muissa. Duratron T4501 PAI käyttää muovausprosessia, joka on koostumukseltaan samanlainen kuin Duratron T4301 PAI, ja se valitaan yleensä, kun tarvitaan suurikokoisia profiileja.
Laakerin häkki
Duratron T4203 ja T4301 PAI:n äärimmäisen alhainen laajenemisnopeus ja erinomainen kulutuskestävyys mahdollistavat laakereiden toiminnan suuremmilla nopeuksilla ja pidemmän osien käyttöiän. (korvaa aikaisemmat materiaalit: teräskansi, karkaistu teräskuula, pronssiholkki)
Duratron T4501 PAI
Duratron T4501 PAI (väri: musta) sopii erinomaisesti yleiskäyttöisiin kulutusosiin. Sillä on korkea puristuslujuus ja se kestää raskaampia kuormituspaineita. Se on koostumukseltaan samanlainen kuin Duratron T4301 PAl, ja se valitaan yleensä, kun vaaditaan suuria profiileja.
Duratron T5530 PAI
Tällä 30 % lasikuituvahvisteisella materiaalilla (väri: musta) on parempi jäykkyys, lujuus ja virumiskestävyys kuin muilla Duratron PAI -sarjan materiaaleilla. Se on ihanteellinen käytettäväksi rakenneosana, joka kestää staattista kuormitusta korkeissa lämpötiloissa pitkiä aikoja. Lisäksi Duratron T5530 PAI:lla on erinomainen mittapysyvyys jopa 260 °C:n lämpötiloissa, ja se on erittäin suosittu tarkkuuskomponenteissa, kuten elektroniikka- ja puolijohdeteollisuudessa. Käytettäessä Duratron T5530 PAI:ta liukuosana tulee huomioida lasikuidun mahdollinen kuluminen liitospintoihin.
Sirupesät ja pistorasiat
Duratron T5530 PAI:sta koneistetut komponentit ovat lisänneet ja pidentäneet testiliitoksen luotettavuutta ja komponenttien käyttöikää niiden mittojen stabiilisuuden ansiosta laajalla lämpötila-alueella.