Mitkä ovat PCTFE-koneistuksen sovellusalueet?

- 2022-07-22-

Mitkä ovat PCTFE-koneistuksen sovellusalueet?
 
Viime vuosina PCTFE-työstö on mainittu yhä enemmän. Lyhyesti sanottuna kyseessä on kahden kemiallisen polymeerin fuusio käsittelyn kautta, jotta niiden ominaisuudet täyttävät vastaavat käyttöstandardit. PCTFE itsessään on kiteinen polymeeri. Eri prosessointitekniikoiden mukaan se voi muodostaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joten sovelluskenttä on suhteellisen laaja, ja avain riippuu siitä, kuinka toimia käsittelyn aikana.

1. Korroosionestovuori
PCTFE on kuumasulatekäsiteltävä materiaali, jolla itsessään on hyvä korroosionkestävyys. Siksi PCTFE-käsittely voi sallia sen käytön erilaisilla korroosionestokentillä, kuten korroosionestopumpuissa, ja korroosionestovuorauksina, erityisesti Jotkin tuotteet ovat olleet erittäin syövyttävässä ympäristössä pitkään, ja PCTFE-materiaaleja voidaan käyttää korroosionestokäsittelyyn.

2. Metallilevyjen käsittely
PCTFE-käsittelyn sovellukseen kuuluu myös levykäsittely. Monissa markkinoilla olevissa levytyypeissä käytetään nykyään enemmän tai vähemmän PCTFE-materiaalia. Itse materiaalilla on vahva plastisuus, vahva sitkeys ja korkea kovuus. Se voi myös estää vesihöyryn ja kaasun tunkeutumisen, ja sillä on monia toimintoja sen jälkeen, kun siitä on tehty levy.

3. Korkean tarkkuuden koneen osat
PCTFE-käsittelyn jälkeen materiaalin perusominaisuudet vahvistuvat ja käyttöalueet laajenevat. Nyt myös monet erittäin tarkat koneenosat käyttävät tätä käsittelymateriaalia, kuten kulutusta kestävät vaihteet, säteilysuojatuotteet ja elektroniset tiivisteet ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan PCTFE-koneistuksen sovellusalue on varsin laaja, ja tämä tekniikka on vielä nopeassa kehitysvaiheessa. , tuoda enemmän apua ihmisten elämään.