Korkean lämpötilan kestävien muovien valinta ja ratkaisu ruiskuvaluosiin

- 2022-07-30-

Korkean lämpötilan kestävien muovien valinta ja ratkaisu ruiskuvaluosiin

Suorituskykyiset muoviprofiilit ekstrudoidaan imuroimalla, jonka tiheys on parempi kuin muoviosien, ja samalla vältetään viat, kuten ruiskupuristettujen osien aiheuttamat hitsauslinjojen lujuuden heikkeneminen; korkean teknologian profiilit sopivat pieniin eriin ja vaativiin osiin. Tehokkaat muoviprofiilit peittävät muun muassa levyjä, tankoja ja putkia.


①PPS-profiili PPS:llä on erinomaiset kattavat ominaisuudet kemiallisissa ja korkeissa lämpötiloissa, mukaan lukien kulutuskestävyys, suuri kuormituskyky ja mittapysyvyys. PPS soveltuu sovelluksiin, joissa PA, POM, PET, PEI ja PSU ovat viallisia ja PIPEEK ja PAI ovat liian kalliita ja ne on korvattava edullisemmilla materiaaleilla. Koska TECHRON HPV PPS:ssä on tasaisesti jakautunut sisäinen voitelu, sillä on erinomainen kulutuskestävyys ja alhainen kitkakerroin. Se voittaa puhtaan PPS:n korkean kitkakertoimen viat ja lasikuituvahvisteisen PPS:n aiheuttaman liikkuvien osien vastaavien pintojen ennenaikaisen kulumisen. Ei ole epäilystäkään siitä, että nämä ominaisuudet ja erinomainen kemiallinen kestävyys tekevät TECHRONHPV PPS:stä laajasti käytössä erilaisissa teollisuuslaitteissa, kuten teollisuuden kuivaus- ja elintarvikeuuneissa, kemiallisissa laitteissa, mekaanisissa laakereissa ja sähköeristysjärjestelmissä.

2. Korkealaatuisella PEI-profiilin polymeerillä on erinomainen lämpöteho (pitkäaikainen lämpötilankesto 180 °C ja jäykkyys, korkea kovuus, hyvä kulutuskestävyys ja erinomaiset sähköiset ominaisuudet, mikä tekee siitä erittäin sopivan sähkö-/elektroniikkasovelluksiin. Eristys osat ja erilaiset rakenneosat, jotka vaativat suurta lujuutta ja jäykkyyttä korkeissa lämpötiloissa. Hyvän hydrolyysikestävyyden vuoksi sitä käytetään laajalti lääketieteellisten laitteiden ja analyyttisten instrumenttien alalla; Valmis materiaali ultrakorkean sulamispisteen ansiosta PEI PEI:llä on myös erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, sähköeristysominaisuudet, säteilynkestävyys, korkeiden ja alhaisten lämpötilojen kestävyys ja kulutuskestävyys, ja se voidaan lämmittää mikroaaltouunissa.

3. PES-profiileilla on erinomaiset lämpöominaisuudet ja hapettumiskestävyys, ja PES:n jatkuva käyttölämpötila on 180 ℃, UL:n vahvistama. Liukenematon polaarisiin liuottimiin, kuten ketoneihin ja joihinkin halogeenipitoisiin hiiliklorideihin, kestää hydrolyysiä, useimpia happoja, emäksiä, estereitä, hiilivetyjä, alkoholeja, öljyjä ja rasvoja. Sillä on hyvä sitkeys, jäykkyys ja kulutuskestävyys, korkea kovuus ja erinomaiset sähköiset ominaisuudet.
4. PSU-profiili PSU on hieman meripihkanvärinen amorfinen läpinäkyvä tai läpikuultava polymeeri, jolla on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, korkea jäykkyys, kulutuskestävyys, korkea lujuus ja erinomainen esterisuorituskyky jopa korkeissa lämpötiloissa on sen erinomainen etu. Alue on -100 ~ 150 ℃, pitkäaikainen käyttölämpötila on 160 ℃, lyhytaikainen käyttölämpötila on 190 ℃ ja lämpöstabiilisuus on korkea. Sillä on hyvä säteilyn kestävyys, vähän ionisia epäpuhtauksia ja hyvä kemiallinen ja hydrolyysin kesto.

5. PAI-profiili PAI:lla on myös erinomainen mittastabiilisuus laajalla lämpötila-alueella. Tätä materiaalia käytetään enimmäkseen sovelluksissa, joissa on erittäin korkea kulutuskestävyys, kuten voitelemattomat laakerit, tiivistetyt laakerien välirenkaat ja mäntäkompressorin osat. Sen luontaisen korkean lämpötilan kestävyyden, hyvän mittapysyvyyden ja hyvän työstettävyyden vuoksi sitä käytetään usein korkean teknologian laitteiden tarkkuusosien valmistuksessa. Hyvän sähköeristyksensä ansiosta sitä käytetään laajalti sähkökomponenttien alalla.

6. PPO-profiilien polystyreenivahvistettu polyfenyleenieetteri on amorfista materiaalia ja sen käyttölämpötila on noin -50-105 °C. Sillä on suuri iskunkestävyys, alhainen veden imeytyminen, korkea mittastabiilius, eikä se ole altis virumiselle. Sen sähköiseen suorituskykyyn ei periaatteessa vaikuta lataustaajuus, joten sitä voidaan käyttää laajasti sähkökentässä. Edut: hyvä mittapysyvyys, alhainen viruminen, lämmönkestävyys, suuri iskunkestävyys, alhainen veden imeytyminen, hyvät sähköiset ominaisuudet laajalla taajuusalueella, ei helppo hydrolysoida, helppo liittää, erittäin kevyt. Haitat: Ei kestä hiilihapotettua vettä, Tyypilliset käyttökohteet: Sähköteollisuuden eristeet, elintarviketeollisuuden komponentit, akselipyörät ja hampaat.

7. PA6+MoS2-profiili, tällainen PA6 lisätään molybdeenidisulfidilla. Verrattuna tavalliseen PA6:een sen jäykkyys, kovuus ja mittastabiilius paranevat, mutta iskulujuus pienenee ja molybdeenidisulfidin rakeiden muodostusvaikutus paranee. Kiteinen rakenne parantaa materiaalin leikkaus- ja kulutuskestävyyttä. Materiaalia käytetään tällä hetkellä nopean nopeuden kestävissä laakereissa, holkeissa, hammaspyörissä jne. Kiinassa.

⑧ Antistaattisia ESD-profiileja, antistaattisia tuotteita käytetään enimmäkseen joissakin herkissä elektronisissa komponenteissa, kuten kiintolevyasemissa ja piirilevyissä jne., ja ne ovat myös erinomainen valinta materiaalinkäsittelylaitteisiin, nopeisiin elektronisiin harjoihin ja kopiolaitteisiin. Ne eivät ole riippuvaisia ​​ilmakehän ympäristöstä eivätkä pääse ulos pinnalle. Purkauskyvyn saavuttamiseksi prosessoitu staattinen sähkö voidaan purkaa helposti komponentin pintaa pitkin.