Mitä ruiskuvalutuotteiden polttaminen on?

- 2022-09-24-

Mitä ruiskuvalutuotteiden polttaminen on?

Ruiskuvaluprosessissa ruiskuvalutuotteet johtuvat korkeasta lämpötilasta. Tämä on helppo aiheuttaa muoviosien palamista. Tänään kartoitetaan, mitkä tekijät saavat ruiskuvalutuotteet palamaan.

1. Seuraajan repeämä aiheuttaa palavia ongelmia

Sula ruiskutetaan tyyppionteloon korkeassa lämpötilassa, suurella nopeudella ja korkealla paineella. Tässä tapauksessa on erittäin helppo aiheuttaa repeämä. Sulatteen pinnalle ilmestyy vaakasuuntaisia ​​murtumia, ja rikkoutunut alue sekoitetaan karkeasti muovipinnan kanssa tahnaksi. Myös palamisen ilmiö ilmestyi.

Sulamisrepeämisen ydin johtuu korkean polymeerisulan elastisesta käyttäytymisestä. Kun sula virtaa putkessa, putken seinämä turpoaa tynnyrin lähellä olevaa sulaa, jännitys on suuri, sulan virtausnopeutta verrataan pieneen, kun sula ruiskutetaan suuttimesta, putken seinämän jännitys katoaa, ja putken keskiosan sulavirta on erittäin korkea. Putken seinämän sulaa kuljettaa keskellä oleva sula. Suhteellisen jatkuvana sisäisen ja ulkoisen sulatteen virtausnopeus järjestetään uudelleen keskimääräiseen nopeuteen.

Toiseksi ruiskutusnopeuden koko aiheuttaa palamisen

Sulan ruiskutusprosessin aikana ruiskupuristusnopeudella on suuri vaikutus muoviosan ulkonäköön. Kun virtaava materiaali ruiskutetaan hitaasti, sula virtaava tila on kerrosvirtaus; kun ruiskutusnopeus nousee tiettyyn arvoon, virtaustila vähitellen vähitellen vähitellen asteittain vähitellen asteittain vähitellen vähitellen vähitellen vähitellen vähitellen vähitellen. Muuttu pyörteiseksi virtaukseksi. Normaalioloissa kerrosvirtauksen muodostamien muoviosien pinta on suhteellisen kirkas ja tasainen. Virtauksen alla muodostuneiden muoviosien pinnalla ei ole ainoastaan ​​plakkeja, vaan myös sisähuokoset ovat alttiita muodostumaan. Siksi ruiskutusnopeus ei saa olla liian korkea, ja virtausmateriaalia tulee ohjata kerrostettuna.

Kolmanneksi sulatteen lämpötila on liian korkea

Sulan lämpötila on liian korkea, mikä voi helposti aiheuttaa sulatteen hajoamista ja koksausta, jolloin muoviosien pintaan muodostuu täpliä. Yleensä ruiskuvalukoneen ruuvin pyörimisnopeuden tulee olla alle 90 r / min ja vastapaineen on alle 2 MPa. Essence Jos pyörimisaika, kun ruuvi palautetaan, on liian pitkä muovausprosessin aikana, liiallista kitkalämpöä voi syntyä, ruuvin nopeutta voidaan lisätä sopivasti, muovausjaksoa pidentää, ruuvin vastapainetta lisätään, lämpötilaa putken latausosuutta lisätään ja käytetään huonosti voideltuja raaka-aineita. Menetelmät voitettu.

Neljänneksi, homevaurio

Jos muotin poistoreiät tukkivat muotin ja raaka-aineiden saostuman anticipidin, muotin pakokaasuasetukset eivät riitä tai asento on väärä ja latausnopeus on liian nopea. Pohjimmiltaan Tältä osin tukos tulisi poistaa, muovaustehoa vähennetään ja muotin pakokaasu tulee poistaa. Muottiportin muodon ja sijainnin määrittäminen on myös erittäin tärkeää. Suunnittelussa on otettava täysin huomioon muotin sulavirtaustila ja pakokaasujen suorituskyky.