Bicolor Mold injektiokäsittelytekniikka

- 2022-10-29-

Bicolor Mold -ruiskutuskäsittelytekniikka


Viime vuosina muoviteollisuuden ja monipuolisuuden kehittyessä. Muovituotteiden käyttöalue on yhä laajempi, kuten: kodinkoneet, instrumentit ja mittarit, rakennuskoneet, autoteollisuus, päivittäiset laitteistot ja monet muut alat, muovituotteiden osuus kasvaa nopeasti. Teollisuustuotteiden ja muovin päivittäisten tuotteiden nousevan trendin myötä myös muovituotteiden lujuus ja tarkkuus sekä muut näkökohdat paranevat, joten muotin lujuuden ja tarkkuuden parantamiseksi on tarpeen suorittaa kaksivärinen muotin injektiokäsittelytekniikka. Mikä on kaksiväristen muottien ruiskutuskäsittelytekniikka?


Bicolor Mold -ruiskutuskäsittelytekniikka:

Muotti on työkalu muovituotteiden valmistukseen. Se koostuu yleensä useista osien ja osien ryhmistä. Tämä yhdistelmä sisältää muovausmuotin onkalon. Ruiskuvalussa Bicolor Mold kiinnitetään ruiskupuristuskoneeseen, sulaa muovia ruiskutetaan valumuotin onteloon ja ontelon jäähdytyksessä viimeistellään muotti, minkä jälkeen ylempi ja alempi muotti eroavat toisistaan ​​poistojärjestelmän kautta. muotti muottiontelon ulostyöntöstä, muotti suljetaan seuraavaa ruiskutusta varten, koko ruiskutusprosessi on syklinen.


Ruiskutuotannon prosessissa käytetään muoviraaka-aineita, väriainetta, suutinmateriaalia, muottia, ruiskuvalukonetta, oheislaitteita, kiinnittimiä, suihkeita, kaikenlaisia ​​apumateriaaleja ja pakkausmateriaaleja. Jos haluat saada ruiskupuristuspajan tuotannon sujumaan sujuvasti, jokaisen linkin ja jokaisen postin henkilöstö, materiaalit, laitteet, työkalut ja niin edelleen jatkaa hallintaa, sisältää pääasiassa: raaka-ainehuoneen, rikkoutuneiden materiaalien huoneen, sekoitushuoneen, tuotantopaikan , käsittelyn jälkeen, työkaluhuone, puolivalmisteet, toimisto- ja muut alueelliset toiminnan ja koordinoinnin hallintatyöt.


Koska muottia tai puolivalmistetta on käännettävä, muotin suunnittelu ja ruiskuvalukoneen vaatimukset ovat tarkempia. Lisäksi bicolor Mold -ruiskuvalun suuren vaihtelevuuden vuoksi, joten tasaisen tuotannon saavuttamiseksi odotetun ihanteen mukaisesti kaikki muottisuunnittelu on otettava huomioon samanaikaisesti tuotesuunnittelun kanssa.


Yllä oleva sisältö on bicolor Mold -ruiskutuskäsittelytekniikkaa. Kaksiväristen muottien ruiskutusteknologian jatkuvan kypsymisen myötä Kiinasta on vähitellen tulossa kuluttajatuotteiden maailmanlaajuinen tuotantokanta. Viime vuosina Etelä-Kiinan muovituotteiden valmistajat ovat tehneet monia tilauksia, jotka vaativat kaksiväristen muottiruiskutustaitoja, jotta Kiinan pitäisi edistyä intensiivisemmin kaksiväristen muottien ruiskutustekniikassa.