Mitkä ovat yhdistelmäkoneistuksen edut ja haitat?

- 2023-03-30-

Sorvausjyrsintä komposiittikoneistus on tapa mekaaniseen käsittelyyn, sorvausjyrsintä komposiittityöstö ei ole vain kaksi työstökeinoa sorvaukseen ja jyrsimiseen työstökoneeksi, vaan sorvausjyrsintä synteettisen liikkeen käyttö kaikenlaisten pintakäsittelyjen suorittamiseen, on uusi leikkausteoria ja leikkaustekniikka, joka tuotetaan numeerisen ohjaustekniikan paremman kehityksen ehdoilla; Kuitenkin todellinen asia on usein kaksi puolta, sorvausjyrsintäyhdisteellä on monia ilmeisiä etuja, mutta siihen liittyy myös joitain puutteita, tänään pieni Santes CNC-laitteiden toimittaja esittelee sinulle sorvausjyrsintäyhdisteen ja käsittelyn edut ja haitat ovat mitä?

Sorvausjyrsintäseoksen työstö etu

1, vähentää kiinnitysten määrää, parantaa käsittelyn tarkkuutta

Monimutkaiset kaksikaraiset sorvaustyöstökoneet mahdollistavat kaikkien poraus-, sorvaus-, poraus- ja jyrsintäprosessien suorittamisen yhdellä kiinnitysprosessilla, jolloin vältytään toistuvasta paikannuksesta ja uudelleentyöstyksestä, lyhennetään merkittävästi työkappaleen tuotanto- ja työstösykliä ja vältetään lisääntyneet toleranssit toistuvan puristuksen vuoksi. Kiinnitysaikojen lyhentäminen välttää paikannusreferenssin muuntamisesta aiheutuvien virheiden kertymisen. Samaan aikaan suurimmalla osalla nykyisistä sorvausjyrsinnän monimutkaisista prosessointilaitteista on online-tunnistustoiminto, ne voivat toteuttaa tärkeimmät tiedot valmistusprosessin havaitsemisessa ja tarkkuuden ohjauksessa, jotta voidaan parantaa tuotteiden käsittelyn tarkkuutta, korkean lujuuden integrointia. Sängyn suunnittelu parantaa vaikeasti leikattavien materiaalien painovoiman käsittelykykyä, kone on varustettu automaattisella syöttölaitteella, voi toteuttaa automaattisen syöttötavan jatkuvaan, yhden konelinjan toiminnan perustoteutus.

2, pienennä lattiapinta-alaa, vähennä käsittelykustannuksia

Kompakti ja kaunis muotoinen muotoilu, parantaa tilankäyttöä, huoltoa ja korjausta helpommin, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä, vaikka sorvausjyrsintämonimutkaisten käsittelylaitteiden yhden yksikön hinta on suhteellisen korkea, mutta valmistusprosessiketjun lyhenemisen vuoksi ja tuotteen vaatimien laitteiden vähentäminen sekä kiinnikkeiden lukumäärän, työpajaalueen ja laitteiden ylläpitokustannusten vähentäminen. Se voi tehokkaasti vähentää investointi-, tuotanto- ja käyttöomaisuuden hallintakustannuksia.

3, vähentää tuotteiden käsittelytekniikkaa, parantaa käsittelyn tehokkuutta

Erilaisia ​​erikoistyökaluja voidaan asentaa uusiin työkalujärjestelyihin työkalun vaihtoajan lyhentämiseksi käsittelyn tehokkuuden parantamiseksi, sorvausjyrsintä monimutkainen koneistus voi toteuttaa puristuksen kaikkien tai useimpien käsittelyprosessien suorittamiseksi loppuun, mikä lyhentää huomattavasti tuotteen valmistusprosessin ketjua. . Tämä ei ainoastaan ​​lyhennä latauskortin vaihdosta johtuvaa aputuotantoaikaa, vaan myös lyhentää valmistussykliä ja työkalujen ja kiinnikkeiden odotusaikaa. Se voi parantaa huomattavasti käsittelytehoa. Sorvausjyrsintäkomposiittikäsittely suorittaa useita käsittelyprosesseja yhden puristusosan kautta, lyhentää käsittelyaikaa, parantaa käsittelyn tarkkuutta ja käsittelytehokkuutta. Kanssa sorvaus, jyrsintä ja muut monimutkaiset käsittelytoiminnot saavuttaa puristus voi täydentää sorvaus jyrsintä käsittely konsepti.

Sorvauksen ja jyrsinnän yhdistetyöstön vika

1, sorvausjyrsintä monimutkainen käsittely, se on vaikea hallita lyhyessä ajassa. Monimutkainen työstökoneohjelmointi, operaattorin kyky on korkeampi, varsinkin koska kotimainen komposiittikäsittely aloitettiin myöhään, vieraan kielen tasolla on tiettyjä vaatimuksia, joten vaikeuden hallitsemiseen liittyvien prosessointimenettelyjen toiminta on suurempi, uusi komposiittityöstökone Koulutusaika on yleensä suhteellisen lyhyt, toiminnanharjoittaja hallitsee vain muutamia osia, Jotkut yritykset maahantuotujen työstökoneiden toiminnasta kehittyivät vain 1/10 tasosta, rajoittaa operaattorin tasoa vain rajoitettuja tuotteita. Ilman vastaavaa hallintamekanismia on vaikea houkutella toimijoita tekemään syvällistä tutkimusta. Henkilöstön puute vaikeuttaa työstökoneiden ongelmien ratkaisemista niiden ilmaantumisen jälkeen, ja niiden korjaamiseen on palkattava ulkomaisia ​​vanhempia teknikoita.

2, sorvausjyrsintäyhdiste työstökoneen rakenne on monimutkainen, korkeat ylläpitokustannukset. Komposiittityöstökoneiden valmistus on kokoelma kehittynyttä teknologiaa ja tarkkuusosia, ja niiden huolto on parempaa. Hydrauliöljyä ja voiteluöljyä käytetään määräysten mukaisesti. Säännöllinen huolto, huolto, huolto, jotta varmistetaan työstökoneen tasainen tarkkuus kuluneiden osien vaihtamiseksi ajoissa, ja varaosat ovat yleensä erittäin kalliita, kuten ohjauskisko, laakerit jne., ja kaikenlaiset öljy. Työstökoneilla on korkeat vaatimukset ympäristölle, ja työstöpaikan ympäristön lämpötilaa, kosteutta ja puhtautta vaaditaan. Perinteiset työstökoneet vaativat paljon vähemmän.

3, sorvausjyrsintäkomposiittikäsittely ei sovellu massakäsittelyyn. Korkeiden kustannusten vuoksi massakäsittely tekee yksittäisen tuotteen valmistuskustannukset korkeaksi, kuten suurella määrällä työkaluja sen hionnan jälkeen on erittäin korkeat vaatimukset. Ja perinteinen työstökoneen suunnittelun jälkeen erityinen teline, kone jalostaa vain yksi elementti, ammattitaitoinen työntekijä päivässä toistaa saman toiminnan ohjata lastaus-ja purkutoimen käsittelyaika voidaan saavuttaa massatuotantoa.