Sorvausjyrsintämassan ja viisiakselisen koneistuskeskuksen välinen ero

- 2023-03-30-

Sorvausjyrsintämassan ja viisiakselisen koneistuskeskuksen välinen ero

Yksinkertaisesti sanottuna sorvausjyrsintäseos voi kattaa viiden akselin työstökeskuksen käsittelyn, mutta viisiakselinen ei voi tehdä sorvausjyrsintäyhdisteen käsittelyä. Sorvaus- ja jyrsintäseos on itse asiassa sorvin toiminnon laajentaminen pääasiassa sorvitoimintoon ja sitten tehopään lisääminen, jyrsinkoneen jyrsintä- ja poraustoimintojen lisääminen, mikä vähentää tuotteen käsittelytekniikkaa tehokkuuden parantamiseksi.

Koneistuskeskus on "CNC-jyrsinkone työkalukirjastolla", sillä siinä on kaikki jyrsinkoneen toiminnot ja se voi vaihtaa työkalun automaattisesti, joten vähentää työvoiman intensiteettiä ja parantaa työn tehokkuutta. Viisiakselisen sorvausjyrsintäyhdisteen päätehtävä on sorvi, kiinnike on yleensä karan istukka ja työkappale on yleensä pyörivä runko. Viisiakselisen koneistuskeskuksen päätehtävä on lisätä keskusta. Viisiakselinen työstökeskus koostuu kolmesta liikkuvasta XYZ-akselista ja kahdesta pyörivästä AC-akselista. Työstettävä työkappale on yleensä levyä ja eri muotoisia.

Sorvausjyrsintäyhdisteellä on seuraavat edut:

1, korkea tarkkuus: vältä hajallaan olevaa keinotekoista prosessia, konevirhettä;

2, korkea hyötysuhde: vähentää tehokkaasti tuotannon valmisteluaikaa, parantaa työstökoneiden käyttöastetta;

3, vähennä kustannuksia: useita prosesseja valmistuu vuorotellen, vähennä työstökoneiden määrää, jotta tuotantoa on helpompi suunnitella, säästää investointikustannuksia ja työpaja-aluetta;

4, koko valusänky, ohjauskiskon jänneväli, hyvä jäykkyys;

5, sorvaus, jyrsintä, poraus, kierteitys, kun kiristys on valmis, korkea tarkkuus, korkea hyötysuhde;

6, tuontijyrsintäpää, korkea luotettavuus, valinnaiset tekniset tiedot, valinnainen: kaksinkertainen jyrsintäpää, kolme jyrsintäpäätä, kaksisuuntainen kaksoisjyrsintäpää, kaksisuuntainen neljän jyrsintävoima.

Se johtuu siitä, että sorvausjyrsintäyhdisteellä on niin monia etuja, ja mikä tärkeintä, nämä edut ovat sopusoinnussa nykyaikaisen metallinjalostusteollisuuden kanssa korkean tehokkuuden, alhaisen kustannustason käsittelytavan kysynnän kanssa. Joten sorvausjyrsinkoneen kehitys tulee väistämättä menemään korkeammalle tasolle markkinoiden edistämisen myötä.

Viisiakselisen sorvausjyrsintäkompleksin edut:

1. Suurempi prosessin laajuus: Lisäämällä erityisiä toimintomoduuleja voidaan toteuttaa enemmän prosessien integrointia. Kuten hammaspyörien käsittely, sisäinen ja ulkoinen hiontakäsittely, syvän reiän käsittely, onteloiden käsittely, lasersammutus, online-mittaus ja muut sorvausjyrsintäkeskukseen integroidut toiminnot, todella saavuttavat kaikkien monimutkaisten osien täydellisen käsittelyn.

2, korkeampi hyötysuhde: kaksinkertaisen tehopään, kaksoiskaran, kaksinkertaisen työkalun pidikkeen ja muiden toimintojen konfiguroinnin avulla monityökalukäsittelyn saavuttamiseksi samanaikaisesti ja käsittelyn tehokkuuden parantamiseksi.

3. Kokoonpano: Koska suuret osat ovat rakenteeltaan yleensä monimutkaisia, vaativat enemmän osien ja prosessien prosessointia ja vievät aikaa asennuksessa ja sijoittelussa, yksi sorvausjyrsinnän komposiittikoneistuksen tärkeimmistä eduista on lyhentää uudelleenkäsittelyaikaa. -osien asennus ja säätö moniprosessissa ja moniprosessikäsittelyssä, joten on edullisempaa ottaa käyttöön viisiakselinen sorvausjyrsintäkeskus komposiittityöstöön.

4. Modulaarinen rakenne ja nopea toimintojen yhdistäminen: Viiden akselin sorvausjyrsintäkeskuksen nopea rekombinaatio on yksi tärkeimmistä edellytyksistä sen nopealle vastaukselle markkinoiden kysyntään ja markkinaosuuteen, ja modulaarinen rakenne on perusta viiden akselin nopealle rekombinaatiolle. -akselin sorvausjyrsintäkeskuksen toiminnot. Viisiakselisen sorvausjyrsintätekniikan edistynyt idea on parantaa tuotteiden laatua ja lyhentää tuotteen valmistussykliä.