PPSU-hartsin ominaisuudet ja sovellukset

- 2023-04-14-

PPSU-hartsin ominaisuudet ja sovellukset

PPSU on hieman kullanruskea lineaarinen polymeeri. Voimakkaiden polaaristen liuottimien, väkevän typpihapon ja rikkihapon lisäksi se on stabiili yleisille hapoille, emäksille, suoloille, alkoholeille, alifaattisille hiilivedyille jne. Liukenee osittain esteriketonien aromaattisiin hiilivetyihin, liukenee halohiilivetyjen DM:iin. Hyvä jäykkyys ja sitkeys, lämmönkestävyys, lämmönkestävyys, erinomainen virumisenkestävyys, epäorgaanisten happojen, alkalien ja suolaliuosten korroosionkestävyys, ionisäteilyn kestävyys, myrkytön, hyvät eristys- ja itsestään sammuvat ominaisuudet, helppo muotoilla ja työstää.
1. PPSU soveltuu lämmönkestävien osien, eristysosien, kulumista vähentävien osien, instrumentointiosien ja lääketieteellisten laitteiden osien valmistukseen, ja polyaryylisulfoni soveltuu matalan lämpötilan työosien valmistukseen.
2. Polysulfonia käytetään yleisesti elektroniikka- ja sähköteollisuudessa integroitujen piirilevyjen, kelaputkirunkojen, kontaktorien, holkkien, kapasitiivisten kalvojen ja korkean suorituskyvyn alkaliparistojen kuorien valmistukseen.
3. Polysulfonia käytetään kodinkoneissa mikroaaltouunien laitteissa, kahvinlämmittimissä, ilmankostuttimissa, hiustenkuivaajassa, kuivausrummuissa, juoma- ja ruoka-automaateissa, ruokailuvälineissä, vesikupeissa, tuttipulloissa jne. Se voi myös korvata ei-rautametallien tarkkuutta rakenneosat, kuten kellot, kopiokoneet ja kamerat.

4. Polysulfoni on läpäissyt asiaankuuluvat lääketieteen ja elintarvikealan eritelmät Yhdysvalloissa ja voi korvata ruostumattomat terästuotteet. Höyrynkestävyyden, hydrolyysin kestävyyden, myrkyllisyyden, korkean lämpötilan höyrydesinfioinnin, korkean läpinäkyvyyden ja hyvän mittapysyvyyden ominaisuuksien vuoksi polysulfonia voidaan käyttää kirurgisen työkalulevynä, sumuttimena, nestesäätimenä, sydänläppänä, sydämentahdistimena, kaasunaamarina, hampaina tarjotin jne.


Koska PPSU on turvallinen materiaali, se ei sisällä hormonitoimintaa häiritseviä syöpää aiheuttavia kemikaaleja (ympäristöhormoni: bisfenoli A), ja erinomaisen lämmönkestävyyden omaavana materiaalina sen lämmönkestolämpötila on jopa 207 astetta. Toistuvan korkean lämpötilan kiehumisen vuoksi höyrysterilointi. Se kestää erinomaisesti kemikaaleja ja emäksiä, ja se kestää puhdistuksen yleisillä kemikaaleilla ja pesuaineilla ilman kemiallisia muutoksia. Kevyt, putoamiskestävä, sekä turvallisuuden, lämpötilan, hydrolyysin ja iskunkestävyyden suhteen parhaat. Mutta hinta on suhteellisen korkea