CNC-tarkkuustyöstö et tiedä vähän tietoa täällä

- 2023-04-19-

CNC-tarkkuustyöstö et tiedä vähän tietoa täällä!

CNC-tarkkuustyöstö on itse asiassa eksponentiaalista ohjauskoneistusta, kirjoita ensin suunnittelupiirustukset ohjelmaan ja liitä sitten tietokone CNC-työstökoneeseen, ohjaa CNC-työstökoneen toimintaa ohjelmoinnin avulla, viimeistele tarkkuustyöstöjen käsittely, CNC-tarkkuustyöstö soveltuu pääasiassa pieniin eriin, erilaisiin työkappaleiden käsittelyyn, tarkkuustyöstöön, sen käyttämälle materiaalille on tiukat vaatimukset, kaikki materiaalit eivät sovellu.

Tarkkuustyöstö, kaikki materiaalit eivät voi olla tarkkuustyöstöä, kuten liian suurien materiaalien kovuus, jos ne ovat enemmän kuin käsittelyosien kovuus, jotkin erikoismateriaalit eivät sovellu tarkkuustyöstöön.

Ensimmäinen on materiaalin kovuuden vaatimus, joissakin tapauksissa, mitä korkeampi materiaalin kovuus, sitä parempi, mutta rajoittuen käsittelykoneen kovuusvaatimuksiin, käsitelty materiaali ei voi olla liian kovaa, jos se on kovempaa kuin kone ei voida käsitellä.

Toiseksi materiaali on pehmeää ja kovaa, vähintään yhden asteen alempi kuin koneen kovuus, ja samalla se riippuu käsitellyn laitteen roolista ja koneen järkevästä materiaalivalinnasta.

Ansio:

(1) Vähennä huomattavasti työkalujen määrää, monimutkaisen muotoisten osien käsittely ei vaadi monimutkaisia ​​työkaluja. Jos haluat muuttaa osan muotoa ja kokoa, tarvitsee vain muokata kappaleenkäsittelyohjelmaa, joka soveltuu uuden tuotteen kehittämiseen ja muokkaamiseen.

(2) Vakaa käsittelylaatu, korkea käsittelytarkkuus, korkea toistettavuus, mukautuva lentokoneiden käsittelyvaatimuksiin.

(3) Korkea tuotantotehokkuus monilajikkeiden, pienten erätuotannon tapauksessa, mikä voi lyhentää tuotannon valmistelun, työstökoneiden säädön ja prosessin tarkastuksen aikaa ja vähentää leikkausaikaa optimaalisen leikkausmäärän käytön vuoksi.

(4) Se voi käsitellä monimutkaisia ​​pintoja, joita on vaikea käsitellä perinteisillä menetelmillä, ja jopa käsitellä joitain havaitsemattomia prosessointiosia.

CNC-työstön haittana on työstökonelaitteiston kallis hinta ja huoltohenkilöstön korkea taso.

Viimeistely suoritetaan rouhinta itsetarkastuksen jälkeen. Viimeistelyn jälkeen työntekijöiden tulee itse tarkistaa käsitellyn osan muoto ja koko: testata pystytason käsittelyosan peruspituus ja -leveys; Kaltevan pinnan prosessointiosa mittaa piirustukseen merkityn pohjapisteen koon ja työntekijä suorittaa työkappaleen itsetarkastuksen ja vasta varmistuttuaan, että se täyttää piirustukset ja prosessivaatimukset, voidaan työkappale poistaa ja lähettää tarkastaja erityistarkastusta varten.