Lämpötilan merkitys ruiskupuristetuissa osissa

- 2023-04-28-

Lämpötilan merkitys ruiskupuristetuissa osissa

Muovituotteiden tuotantoprosessissa ruiskuvalumuotteja voidaan kuvata erittäin tärkeäksi komponentiksi. Ruiskumuottien laatu ei liity suoraan muovituotteiden eheyteen ja mittojen tarkkuuteen, vaan se määrittää myös yritysten tuotantokustannukset ja taloudelliset hyödyt, joten kehittyneen modernin teknologian käyttö korkealaatuisten muottien valmistuksessa on erityisen kriittistä. .

Se on ruiskumuotin onteloon ruiskumuotin injektioinjektio muovin sulan tarkka mittaus, erikoissuuttimessa puristetun kaasun sularuiskutukseen, kaasu Rong-rungossa vähemmän sitkeyttä eteenpäin, työnnä sulaa täyttämään ontelo ja sulaa ylläpitää painetta, kun kaasun paine, ruiskutusaika on sopiva, painekaasu puristaa muovia ontelon seinämässä muodostaen ontot, täydelliset muoviosat, kun muovisula on jäähtynyt ja jähmettynyt kaasun purkamiseksi sulaa, avaa muotti poistuaksesi tuotteesta.

Ruiskuvaluprosessin lämpötilan säätö on myös erittäin tiukka, mikä on tärkeä ja vaikea vaihe, joten erityistä huomiota tarvitaan. Katsotaanpa nyt ruiskuvaluprosessin lämpötilan säätöä.

1. Muotin täyttöprosessissa käytetään yksiulotteista lämmönjohtavuutta, ja vastaava jäähdytys on myös yksiulotteinen jäähdytys.

2. Korkean lämpötilan nesteen tulon jälkeen muovatun tuotteen ominaislämpökapasiteetti ja sen oma lämmönjohtavuus pysyvät ennallaan.

3. Tuotteen muovausprosessissa hioma-aineet ja muoviosat ovat vakiolämpötilakentässä.

4. Vakiolämpötilakentässä, kun sisälämpötila on yhtä suuri kuin muovin lämpömuodonmuutoshetkellä vallitseva lämpötila, koko jäähdytysjakso päättyy. Tämä osoittaa myös, että ylä- ja alarajapisteillä on kaksi toimintoa. Erilaisten ruiskuvaluvaatimusten mukaan myös sen ylä- ja alarajan lämpötila on erilainen, joten monissa tapauksissa on tarpeen analysoida tiettyjä ongelmia.

Yllä oleva on olennainen johdanto ruiskupuristusprosessin lämpötilan säätöön. Ruiskuvaluprosessissa lämpötilan säätö on ratkaisevan tärkeää, jos lämpötilan säätö ei ole hyvä, se vaikuttaa suoraan tuotteen laatuun. Täällä voit tehdä yksinkertaisen ymmärryksen ruiskuvalusta, koska monet ruiskuvaletut osat ovat erittäin tärkeitä elämässämme, mutta tuotteen laadun varmistamiseksi on erittäin tärkeää valvoa käsittelyä, joten toivon, että nämä voivat auttaa kaikkia.