Syitä tuotevirheisiin ruiskuvalussa

- 2023-05-08-

Syitä tuotevirheisiin ruiskuvalussa

Ruiskuvalu käsittely on eräänlainen muovin käsittelytekniikka, elämässämme siirtää suuria etuja, mutta Changzhou ruiskuvalu käsittelyn kautta valmiin tuotteen on myös puutteita, puhuen tästä, seuraavat ystäville selittää syy tähän tilanteeseen .

Varsinaisessa valmistustyössä kaikki valmiit tuotteet eivät pääse läpi, viallisia valmiita tuotteita on varmasti, mistähän johtuu, että ruiskupuristusprosessin puutteet ovat syynä, alku on syynä siihen, että lopputuotetta ei voida täydentää. Täydennyskyvyttömyyteen on monia syitä: 1. Muotin ontelon poisto ei ole tasainen, kaatojärjestelmä on tukossa, ruiskutusaika on lyhyt ja raaka-aineiden juoksevuus on liian huono, mikä johtaa riittämättömään täydennykseen; 2. Tynnyrin, suuttimen ja käsittelykoneiston lämpötila on liian alhainen. 3. Juokseja tai portti on liian pieni ja määrä ei riitä, ja asento on provosoitu. Toinen on valmiin tuotteen ylivuoto, joka johtuu liiallisesta täyteaineesta ja raaka-aineiden liiallisesta juoksevuudesta. Myöhemmin valmiissa tuotteessa on kuplia, jotka johtuvat muovin huonosta kuivumisesta, joten on tarpeen etsiä ja tarkastaa etukäteen käsittelyn aikana.

Ruiskuvaluosien käsittelyä käytetään laajasti elämässämme, ja kaksoisruiskuvaluprosessi on eräänlainen ruiskuvaluosien käsittelytekniikka. Kaksoisruiskuvaluprosessilla tarkoitetaan kahden eri muovimateriaalin ruiskuvalua teknisin keinoin, jolla on seuraavat kolme huomattavaa etua: Ensinnäkin kosketustunteen muutos. Aiemmin joidenkin ruiskuvalutuotteiden tuntu ei päässyt kuluttajan käsikokemukseen, ja kaksoisruiskuvaluprosessi voi yksinkertaisesti edistää kosketustuntumaa, ja sen luoma tuote on enemmän kuin huolella valmistettu käsityö. Toiseksi, kaksinkertainen helppokäyttöisempi. Kaksoisruiskuvaluprosessilla valmistetun tuotteen käyttöikää ei voida vain parantaa huomattavasti, vaan myös tuotteen lujuus ja kulutuskestävyys paranevat huomattavasti. Kolmanneksi visuaalinen isku. Pinnan miellyttävyys vai ei yksinkertaisesti vaikuttaa ostohaluamme, ja kaksoisruiskuvaluprosessi voi kaksinkertaistaa tuotteen pinnan värin spesifisyyden. Tuotteiden myynnin määrä kasvaa huomattavasti.

Tässä selitetään, että valmiin tuotteen puutteet ruiskuvaluprosessissa selitetään, ja odotetaan, että ystävät voivat kiinnittää huomiota yllä oleviin kohtiin ruiskupuristusprosessissa, ja jos puutteita on, sitä vähennetään. Henkilökunnan tulee kuitenkin kiinnittää huomiota myös itseensä ruiskuvalua tehdessään.