Miksi tarkkuusruiskutusmuotteja pitäisi kokeilla?

- 2023-05-08-

Miksi tarkkuusruiskumuotteja pitäisi kokeilla?

Muovilaatikon ruiskumuotti koostuu kahdesta sivusta, kiinteästä muotista ja kiinteästä muotista, ja takamuotti asetetaan ruiskuvalukoneen liikkuvaan malliin ja kiinteä muotti asetetaan ruiskuvalukoneen kiinteään malliin. Ruiskutettaessa ja muovattaessa takamuotti ja kiinteä muotti suljetaan kaatojärjestelmän ja ontelon muodostamiseksi, ja takamuotti ja kiinteä muotti erotetaan, kun muotti vapautetaan, mikä on kätevää muovituotteen poistamiseen.

Vaikka muotin organisaatio johtuu vain muovin lajikkeen ja ominaisuuksien erosta, valmiin muovituotteen muodosta ja organisaatiosta sekä sen ruiskupuristuskoneen monipuolisuudesta jne., perusorganisaatio on sama. Hioma-aineet koostuvat pääasiassa porttijärjestelmäsovelluksista, lämpötilansäätöjärjestelmäsovelluksista, muotoiluosista ja layoutosista. Tässä tapauksessa kaatojärjestelmä ja valetut osat ovat yksi pinta, joka on kosketuksissa muoviin ja muuttuu muovin ja tuotteen kanssa, joka on monimutkainen muovinen tynnyriruiskumuotti, suuri muunnos ja pinta, jolla on korkea sileys ja tarkkuus standardoidussa. valmistuksen käsittely.

Kaatojärjestelmällä tarkoitetaan muovin pintaa, joka kulkee virtauskanavan läpi ennen suuttimesta sisääntuloa onteloon, mukaan lukien sulatuskanava, kylmämateriaaliontelo, jakoputkikanava ja liimasuu. Muotoillut osat tarkoittavat erilaisia ​​osia, jotka muodostavat tuotteen muodon, mukaan lukien jälkimuotti, kiinteä muotti ja onkalo, ydin, muotoilutanko ja ilmanpoistoaukko.

Ensinnäkin kaatojärjestelmän soveltaminen

Muovilaatikon ruiskumuottijärjestelmän sovellus, joka tunnetaan myös nimellä juoksujärjestelmä, on joukko syöttöturvakanavia, jotka johtavat muovisulan ruiskupuristuskoneen suuttimesta onteloon, joka koostuu yleensä yhdistetystä kanavasta, jakelukanavasta, liiman sisääntuloaukosta ja kylmän materiaalin reikä. Se liittyy valmiin muovituotteen muovauslaatuun ja valmistusnopeuteen.

1. Yhdistä kanava

Tämä on turvallinen käytävä hiomatyökalussa, joka yhdistää ruiskuvalukoneen suuttimen jakoputkeen tai onteloon. Yhdistelmän yläosa on kovera, joten se on helppo kiinnittää suuttimeen. Yhdistimen tuloaukon tulee olla hieman suuttimen aukkoa suurempi (0,8 mm), jotta vältetään ylivuoto ja vältetään epätarkan telakoinnin aiheuttama irtikytkentä. Tuloaukon aukko määräytyy tuotteen koon mukaan, joka on yleensä 4-8 mm. Yhdistelmäkanavan aukkoa tulee laajentaa sisäänpäin katselukulmalla 3° - 5°, jotta virtauskanavassa oleva ylimääräinen materiaali muottiin.

2. Kylmän materiaalin luola

Tämä on sulautuvan kanavan päähän rakennettu kavitaatio, joka ruiskuttaa keskuksen tuottaman kylmän materiaalin kahdesti verkkosuuttimen yläosaan, jolloin vältetään jakotukin tai liiman sisääntulon sulkeutuminen. Olettaen, että kun kylmä materiaali tunkeutuu onteloon, valmistetussa tuotteessa voi helposti esiintyä lämpöjännitystä. Kylmän materiaalin ontelon halkaisija on noin 8 - 10 mm ja syvyys 1 on 6 mm.

Kun ruiskumuottikäsittely on toteutettu, investoidaanko se valmistukseen? Vastaus luonnollisesti evätään, koska on toinen erittäin jännittynyt vaihe - homekoe. Aikaisemmin uusien muottien ruiskuvalussa tai kun laitteet muuttavat muiden muottien valmistusta, muottien tarkastus on välttämätön näkökohta, ja muottikoepäätöksen luonne vaikuttaa yksinkertaisesti valmistajan takaisinvalmistuksen voittoasteeseen.

Haluatko tehdä muotikoe?

Onko muovimuotti on hyvä ruiskuvalu ei ole hyvä silmien kanssa ei voi nähdä, tavallinen muovikansi ruiskumuotti suunnittelussa tavallinen ei ole oikeaan aikaan lopputuotteena, koska hän on tämän tai sellaisen puutteita valmistuksen jälkeen, mutta tällaisia ​​puutteita ei voida hallita valmistuksessa ohi kaikki vältetty, valmistusprosessikeskuksessa todennäköisesti tuottaa varastointi valmistusprosessia ei voida käyttää, joten on tarpeen käydä läpi muottitesti, ja sitten testimuotin tuottama näyte avataan analysointia, arviointia ja edistämistä varten ja sitten korkealaatuisen rajauksen saavuttamiseksi. Suuren mittakaavan muovaustuotteiden puutteet johtuvat kuitenkin sulatus- ja ruiskupuristusprosessoinnista, ja ne voivat johtua myös muovimuotin valmistuseroista, joten muottien suunnittelusuunnitelmien aiheuttamien tavaroiden puutteiden välttämiseksi on tarpeen analysoida muotin suunnittelu ja prosessiparametrit muottien valmistuksessa.

Saatuaan arvion muovin ruiskumuotin käsittelystä, kotitehtävähenkilökunnan on yleensä arvioitava muottitilanne uudelleen, jos muottien testausprosessiin ei ole tarpeen viettää aikaa. Useimmissa tapauksissa muotin suunnittelun puutteiden korjaamiseksi on todennäköistä, että kotitehtävien henkilökunta tekee tietämättään sopimattomia asetuksia, koska ohimenevän tuotteen luomiseen tarvittavien perusparametrien laajuus ei ole suuri, ja Kun juuriparametreissa on virhe, lopputuotteen laatu on paljon suurempi kuin sallittu virheraja.

Ruiskutusosien muottitestauksen tavoitteena on löytää suhteellisen hyvät prosessiparametrit ja kehittää muottien suunnittelusuunnitelmia. Kyse ei ole vain paremman näytteen saamisesta. Vaikka erilaiset komponentit, kuten raaka-aineet, koneet tai luonnonympäristö muuttuvat, voidaan se varmistaa luonnonympäristön vakaan ja keskeytymättömän laajamittaisen tuotannon.