Lämpötilan säätö ruiskuvalua varten

- 2023-06-05-

Lämpötilan säätö ruiskuvalua varten


Nyt ruiskuvalettujen osien tuotteiden käyttö on erittäin paljon, ruiskuvalettujen osien tuotteiden käyttö, kun laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat, koska huonommat ruiskuvalettujen osien käyttö on suhteellisen suurta, joten maksutarpeen valinnassa. huomio. Ruiskupuristettujen osien laatu riippuu suurelta osin käsittelytekniikasta, ja jokaista vaihetta tulee valvoa tiukasti käsittelyn aikana, mutta ruiskuvalettujen osien käsittelyssä ilmaantuu kuplia, mikä ei ole standardin mukainen, joten katsotaanpa ratkaisua kuplia ruiskuvalettujen osien käsittelyssä.

1. Kun tuotteen seinämäpaksuus on suuri, ulkopinnan jäähdytysnopeus on nopeampi kuin keskiosan, joten jäähdytyksen edetessä keskellä oleva hartsi laajenee pintaan kutistuessaan, jolloin keskiosaa ei ole täytetty tarpeeksi. Tätä tilaa kutsutaan tyhjiökupiksi. Ratkaisu: a) Määritä seinän paksuuden mukaan kohtuullinen portti ja portin koko. Yleensä portin korkeuden tulee olla 50 % ~ 60 % tuotteen seinämän paksuudesta. b) Jätä vastaava lisäruiskutusmateriaali, kunnes portti on sinetöity. C) Ruiskutusajan tulee olla hieman pidempi kuin portin sulkemisaika. d) Vähennä ruiskutusnopeutta ja lisää ruiskutuspainetta, e) Käytä materiaaleja, joilla on korkea sulaviskositeetti.

2. Tärkeimmät menetelmät haihtuvien kaasujen synnyttämien kuplien ratkaisemiseksi ovat: a) Täysi esikuivaus. b) Alenna hartsin lämpötilaa hajoamiskaasun muodostumisen välttämiseksi.

3. Huonon juoksevuuden aiheuttamat kuplat voidaan ratkaista nostamalla hartsin ja muotin lämpötilaa ja lisäämällä ruiskutusnopeutta.

Yllä olevan artikkelin esittelyn jälkeen opimme, että ruiskuvalettujen osien käsittelyssä olevat kuplat jaetaan syihin, ja vasta kun ymmärrämme erityiset syyt, voimme tehdä ratkaisun, niin kauan kuin menetelmä on oikea, voit ratkaista sen hyvin. kuplien ongelma ruiskuvaluosien käsittelyssä, eikä se vaikuta ruiskutusosien laatuun.

Guangzhou Ideal Muoviset ruiskuvaluosat ovat laajalti käytössä jalostuksessa, ja niillä on erittäin tärkeä rooli muovituotteissa. Sillä itsessään on paljon etuja, erittäin suosittu jalostusteollisuudessa, kaikkien pitäisi nyt olla suhteellisen uusia ruiskuvaluosien käsittelyssä, ei erityisemmin ymmärrä kuinka sitä käsitellään, ja millaisia ​​​​vaatimuksia sillä on käsittelyssä?

1. Käsittely vahvistettujen piirustusten tai kirjallisten asiakirjojen mukaisesti, ei voi muuttaa materiaalia, muotoa, paksuutta ja muita lujuuteen vaikuttavia muutoksia mielensä mukaan, fluoroplastiset ruiskutusosat periaatteessa valita materiaalit, jotka vaativat hyvää sitkeyttä, kulutuskestävyyttä, halpaa hintaa, ja vähän voimaa;

2. Kun pelti- tai koneistetut materiaalituotteet korvataan fluoroplastisilla ruiskutusosilla, muovituotteen paksuus periaatteessa kasvaa ja erityinen suunnittelupaksuus riippuu tuotteen rakenteesta ja toiminnasta;

3. Kaikkien osien, joita ei voida muodostaa kerralla ja jotka on liitettävä yhteen, on oltava kiinteitä, litteitä ja pään on oltava kohdakkain ilman piilotettua löystymisvaaraa;

Nykyään muovituotteet ovat hyvin yleisiä elämässä, koska ihmiset käyttävät yhä enemmän muovituotteita, ja muovituotteita on monenlaisia, joita on käytetty laajalti. Muovituotteiden laatu riippuu käsittelyn hallinnasta, ja käsittelyn vaikutus muovituotteisiin on suhteellisen suuri, erityisesti ruiskupuristuksessa on lämpötilan säätö, joka on erittäin tärkeä ja vaikea vaihe, joten erityistä huomiota tarvitaan. Katsotaanpa nyt ruiskuvaluprosessin lämpötilan säätöä.

1. Muotin täyttöprosessissa käytetään yksiulotteista lämmönjohtavuutta, ja vastaava jäähdytys on myös yksiulotteinen jäähdytys.

2. Korkean lämpötilan nesteen tulon jälkeen muovatun tuotteen ominaislämpökapasiteetti ja sen oma lämmönjohtavuus pysyvät ennallaan.

3. Tuotteen muovausprosessissa hioma-aineet ja muoviosat ovat vakiolämpötilakentässä.

4. Vakiolämpötilakentässä, kun sisälämpötila on yhtä suuri kuin muovin lämpömuodonmuutoshetkellä vallitseva lämpötila, koko jäähdytysjakso päättyy. Tämä osoittaa myös, että ylä- ja alarajapisteillä on kaksi toimintoa. Erilaisten ruiskuvaluvaatimusten mukaan myös sen ylä- ja alarajan lämpötila on erilainen, joten monissa tapauksissa on tarpeen analysoida tiettyjä ongelmia.