Liian nopean lämpötilan nousun aiheuttamat vammat ruiskupuristuksen aikana

- 2023-06-19-

Liian nopean lämpötilan nousun aiheuttamat vammat ruiskupuristuksen aikana


Ruiskupuristuskäsittelyssä sitä epäilemättä sovelletaan ruiskuvalukonelaitteistoihin, se on prosessi, jota ei voi puuttua koko tuotantoprosessista, eikä sen tarpeellisuutta voida jättää huomiotta. Käytettäessä ruiskuvalukonetta tuotantoon ja käsittelyyn on kuitenkin kiinnitettävä huomiota laitteiden liian nopean lämpötilan nousun vaikeuteen, mikä todennäköisesti johtaa suuriin puutteisiin.

Jos ruiskuvalukoneen lämpötila nousee liian nopeasti, se todennäköisesti aiheuttaa ruiskukäsittelyn muodonmuutoksia, mikä aiheuttaa tiettyä haittaa voimansiirtojärjestelmän ohjelmiston tarkkuudelle ja sen ruiskupuristuskomponenttien laadulle. Ja kun lämpötila on liian korkea, öljyn viskositeetti laskee, mikä johtaa öljyvuotoon, ja laitteet aiheutuvat suuresta kitkasta toiminnassa. Ruiskupuristettujen tuotteiden haurastumisvaikeus voi olla vakavampi, eikä sitä voida käyttää pidempään.

Ruiskuvalutuotteiden muovaussykliaika, joka sisältää ruiskupuristuksen käsittelyajan ja tuotteen jäähdytysajan, tällä kohtuullisella ajan hallinnalla on unohtumaton haitta tuotteen laadulle.

Aiemmassa ruiskuvalutuotannossa tuotteen muovausjakson aika tulisi määrittää näytteen tyylin ja muiden menetelmien mukaan.

Muovimuotin lämpötila, erilaiset muovihiukkaset, kiteen lämpötila ja nopeus ovat kaikki erilaisia, ja sen tuotteiden ulkonäkö, muodonmuutos, tekniset tiedot, kumimuotit jne. ovat erilaisia;

Tämä on saanut muovimuotin lämpötilaa säätämään eri tavalla erilaisten muovien, tuotemääräysten jne. mukaisesti.

Muovin sulavan ruiskutustyöpaineen, muovin koko hiomasuuttimen täyttöprosessissa on selviydyttävä paljon kitkavastusta, mikä edistää ruiskutuspaineen kokoa määrittämään tuotteen tekniset tiedot, nettopaino, suhteellinen tiheys, ulkonäkö jne. !

Vahingoittaa kaikkia näitä elementtejä, jolloin tuote muuttuu romuksi. Ruiskutustekniikan insinöörien on määriteltävä tehokkaasti ruiskutustyön paineen ohjaus tuotteen yleisten osien mukaisesti.

Ruiskutusnopeus, ruiskutusnopeus on keskeinen vaara tuotteen ulkonäön laadulle.

Ruiskutusnopeus on yleensä suoritettava ruiskutushydrauliikkasylinteriin aikayksikköä kohti syötetyn öljymäärän mukaan.

Tynnyrin lämpötila ja sulamislämpötila, sulatuslämpötila voidaan mitata suuttimesta tai käyttää mittaamiseen kaasuruiskutusmenetelmää, sulan lämpötila on keskeinen saavutus sulan virtaussuorituskyvyssä;

Muoveilla ei ole todellista sulamispistettä, joka on lämpötilasegmentti sulassa tilassa.