Muovituotteiden valmistuksessa ja valmistuksessa on vältettävä omaisuusriskiä

- 2023-06-19-

Muovituotteiden valmistuksessa ja valmistuksessa on vältettävä omaisuusriskiä


Nykyään ympärillämme on yhä enemmän muovituotteiden käsittelyä, muovituotteiden käsittelyllä on monia etuja, kuten pieni laatu, hieno ulkonäkö, ei ole helppo mätää, hyvä iskunkestävyys jne., joten muovituotteet ovat nyt hyvin monia kenttiä ja teollisuuden rakkaat, mutta myös jokapäiväisessä elämässämme on tullut hyödyke, jonka näkee usein, jos ympärilleen katsoo, ei ole epäilystäkään siitä, että muovituotteet ilmestyvät jokaisen näkökenttään, voidaan sanoa, että muovista on tullut pitkään raaka materiaalia, joka on väistämätön jokaisen jokapäiväisessä elämässä. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, että muovituotteiden valmistus on itse asiassa omaisuusriskiä.

Valmistajien tulee välttää omaisuusriskiä, ​​olla kiinteä koko teollinen ketjunsa, ja se on lenkki, jossa muovituotteiden valmistajien pääomaketjun katkeaminen on perusta tärkeiden linkkien ylläpitämiselle. Itse asiassa viime vuosina tieto muovituotteiden valmistajien konkurssista pääomaketjun katkeamisen vuoksi ei ole enää uusi asia, ja myyntimarkkinoilla, joilla kilpailu on erityisen kovaa, on vähitellen omaisuusongelma. tulee yrityksen kehityksen tärkeimmäksi tavoitteeksi. Siksi muovituotteiden valmistajat kehittämään suuntausta ja parantamaan yhtiön kilpailukykyä, ensin on vältettävä pääoman ketjun katkeamisen riskiä, ​​joka on veriyö ja yrityksen kehityksen perusta.

Muovituotteiden tuotannossa ja valmistuksessa jalostuksessa tulee välttää omaisuusriskin sisältöä, yllä oleva kaikille tehdä yksinkertainen yksityiskohtainen johdatus ja osoittaa, että yritykselle omaisuus on erittäin kriittinen lenkki, jos omaisuutta ei ole, niin yllä oleva on kaikki tyhjiä sanoja, joten kaikkien tulisi yleensä kiinnittää huomiota näihin näkökohtiin.

1. Ruiskupuristus: Ruiskupuristustapa on pääasiassa käyttää suulakepuristimen ruuvia, suulakepuristimen ruuvin vääntömomentti työnnetään muovisulaan, joka on pitkään muodostunut hioma-aineeksi, ja sitten useiden käytännön toimintojen, kuten esim. jäähdytys, rakennevahvistus, muovaus jne., uusi muovituote tehdään näin.

2. Suulakepuristusmuovaus: Koko ekstruusiomuovausprosessissa on määrättävä, että muovi on erityisen korkean lämpötilan ja paineen alaisena, mikä johtaa sulamiseen, ja jatkaa sitten tuotteen valmistamista, jolla on erityinen poikkileikkaus hioma-aineen onteloreiän mukaan. .

3. Kalanterointi: Tämän tyyppisen tuotanto- ja käsittelymenetelmän avain on muovikalvon tuotanto ja valmistus ja käsittely. Koko prosessin avain on sekoittaa epoksihartsi ja interoperative, sitten lisätä ne suulakepuristimeen kalanterivalua varten ja sitten poistaa muovikalvo ylhäältä, jäähdyttää ja rullata se.

4. Ruiskupuristus: Tällaisten muovituotteiden käsittely- ja muovausmenetelmä on suulakepuristus ja ruiskupuristus yhdistettynä ilmapuristukseen, mukaan lukien muovikalvon ruiskupuristus ja ontot tuotteet.