Ruiskuvalumuottien käsittelyn rooli ja tuotteen suorituskyvyn huomioiminen

- 2023-07-17-

Ruiskuvalumuottien käsittelyn rooli ja tuotteen suorituskyvyn huomioiminen


Ruiskuvalutuotteiden valmistuksessa on käytettävä ruiskuvalumuotteja, yleensä normaaleissa olosuhteissa, tällä ruiskuvalumenetelmällä valmistettuja muovituotteita, pinnalla on parempi kiilto ja väri, mutta joskus on väistämätöntä, että puutteita tulee, itse muovin materiaaliongelmien, väriaineiden ja muotin pinnan kiillon lisäksi, mitkä syyt ruiskupuristuskäsittelyyn aiheuttavat tällaisen vaikutuksen?

(1) Muotin viimeistely on huono, ontelon pinnalla on ruostetahroja jne., ja muotin pakoputki ei ole hyvä.

(2) Jos muotin kaatojärjestelmässä on ongelma, kylmän materiaalin kaivoa on lisättävä ja virtauskanavaa, kiillotuspääkanavaa, kiertokanavaa ja porttia on lisättävä.

(3) Materiaalin lämpötila ja muotin lämpötila ovat alhaiset, ja portin paikallista lämmitysmenetelmää voidaan käyttää tarvittaessa.

(4) Ruiskupuristuksen käsittelypaine on liian alhainen, nopeus on liian hidas, ruiskutusaika on riittämätön ja vastapaine on riittämätön, mikä johtaa huonoon tiiviyteen ja tummaan pintaan.

(5) Muovit tulee pehmittää kokonaan, mutta materiaalien hajoamisen estämiseksi lämmityksen tulee olla vakaata, jäähdytystä riittävää, erityisesti paksuseinäisiä.

(6) Estä kylmien materiaalien pääsy osiin vaihda itselukittuviin jousiin tai alenna tarvittaessa suuttimen lämpötilaa.

(7) Käytetään liikaa ostettuja materiaaleja, muovien tai väriaineiden laatu on huono, vesihöyryn tai muiden epäpuhtauksien kanssa sekoittunut ja käytettyjen voiteluaineiden laatu on heikko.

(8) Puristusvoiman tulee olla riittävä.

1. Ruiskumuotin käsittelyn työntimen kiinteän levyn automaattinen palautus, joka on asennettu nollaustangon lähelle, kun muovimuotti on työnnetty ulos, työntölaite vedetään takaisin alkuperäiseen asentoonsa onkalon roolin palauttamiseksi .

2. Asennuksen rooli, käytetään liukusäätimen sijoitteluun sivuttaisessa sydämen vedossa, käytetään pysäyttimien kanssa.

3. Liikkuvien osien, kuten liikkuvien levyjen ja jakolevyjen, apuvoima.

Ruiskumuotissa käytetty jousi on yleensä pyöreä jousi ja suorakaiteen muotoinen jousi, pyöreään jouseen verrattuna suorakaiteen muotoisella jousella on suurempi joustavuus, myös puristussuhde on suurempi, eikä sitä ole helppo väsyttää, mikä on yleisemmin käytetty. kevät.

Ruiskupuristusmuotin käsittelyn tarjous, muotin ruiskupuristusprosessin suunnittelu ja muotin valmistus tukevat valtavaa ruiskupuristustuotekehitysprosessia, kun asiakkaiden on toimitettava muotin ja osakustannusarvio, mikä tarkoittaa, että muottien ruiskupuristusprosessin yksityiskohtainen suunnitteluvaihe on alkamassa.

Ruiskuvalumuottien käsittelyvalmistajat antavat täysin yksityiskohtaisen suunnittelun, on huomattava, että suuri määrä töitä muottien ruiskupuristusprosessin suunnittelun alkuvaiheessa tehdään samanaikaisesti epätäydellisen tuotesuunnittelun kanssa, ja myöhempi muottien ruiskupuristusprosessisuunnittelu saattaa joutua suorittaa laajan valikoiman pisteitä, jotta suunnittelija voi kehittää ensimmäisen muotin asettelun ja suorittaa sitten vanhan arvioinnin ja parantamisen, jos haluat nopeuttaa tuotekehitystä suunnitella ja muotin osien hankinnan räätälöinti samaan aikaan.

Ruiskupuristettujen tuotteiden suunnittelun mahdollisten virheiden vuoksi muottien suunnittelijoita voidaan pyytää suunnittelemaan uudelleen ja osoittamaan yksipuoliset muotit sen selvittämiseksi, täyttääkö ruiskumuotti asiakkaiden tuotantovaatimukset.