Kuinka valita CNC-työkalut metalliosien käsittelyssä?

- 2021-06-07-

Kuten me kaikki tiedämme, CNC-työstössä on monenlaisia ​​CNC-sorvityökaluja, joilla on erilaiset toiminnot, ja myös eri työkalujen vaikutukset ovat erilaiset. Siksi työkalujen valinta on erittäin tärkeää. Meidän on valittava työkalut oikein eri käsittelyolosuhteiden mukaan. Joten miten valitametalliset CNC-työstöosat?

Numeerinen ohjausprosessointi on edistynyt prosessitekniikka nykypäivän koneiden valmistuksessa ja automaattinen prosessointimenetelmä, jolla on korkea hyötysuhde, korkea tarkkuus ja suuri joustavuus.
Metallinen CNC-numeerinen ohjaustekniikka on eräänlainen mekaaninen käsittely, ja se noudattaa myös mekaanisen käsittelyn ja leikkauksen lakia, joka on suunnilleen sama kuin tavallisten työstökoneiden prosessointitekniikka. Koska kyseessä on eräänlainen automaattinen käsittely, joka soveltaa tietokoneohjaustekniikkaa mekaaniseen käsittelyyn, sillä on korkean prosessitehokkuuden ja tarkkuuden ominaisuudet. Käsittelytekniikalla on omat ainutlaatuiset piirteensä, prosessi on monimutkaisempi ja työn vaihejärjestely yksityiskohtaisempi ja perusteellisempi.

Metalli-CNC-työstötekniikka sisältää työkalujen valinnan, leikkausparametrien määrittämisen ja työkalujen ohituksen prosessireittien suunnittelun. Metalliset CNC-työstöosat ovat CNC-ohjelmoinnin perusta ja ydin. Vain kohtuullisella tekniikalla voimme koota tehokkaita ja laadukkaita CNC-ohjelmia. CNC-ohjelman laadun mittaamisen kriteerit ovat: pienin käsittelyaika, pienin työkaluhäviö ja parhaat tulokset.