Mitkä ovat kaksivärisen ruiskuvalun edut?

- 2021-06-21-

(1) Tehokas energiansäästö: Kaksivärinen muovausruiskukone hyväksyy tyhjennysjärjestelmän virrankulutuksen vähentämiseksi. Energiansäästömuunnoksen jälkeen järjestelmä voi reagoida nopeasti, ja ruiskuvalukone pystyy nopeasti säätämään syöttöä omien tarpeidensa mukaan, mikä voi tehokkaasti parantaa ruiskuvalukoneen sähköenergian käyttöastetta ja saavuttaa siten energiansäästöä .

(2) Hyvä vakaus: Paineen ja virtauksen kaksinkertaisen suljetun piirin ohjausjärjestelmässä ruiskuvalukoneen syöttö voidaan määrittää ruiskuvalukoneen kysynnän mukaan. Tietyn tulon tai ulkoisen häiriön alla järjestelmä voi saavuttaa uuden tasapainotilan tai palata alkuperäiseen tasapainotilaan lyhyen säätöprosessin jälkeen.

(3) Nopea vaste: Nopea vaste on yksi servojärjestelmän dynaamisen laadun tärkeistä merkeistä. Lyhyen tuotantoprosessiajan vuoksi, yleensä 200 ms: n sisällä, ylitysvaatimusten saavuttamiseksi siirtymäprosessin etureunan on oltava jyrkkä ja se nousee energiansäästömuutoksen jälkeen. Nopeuden tulisi olla suuri, ja ruiskuvalukoneen 1500 kierroksen saavuttamisen aika on alle 0,03 sekuntia.

(4) Tarkkuus: Tarkkuus muunnoksen jälkeen viittaa siihen, missä määrin lähtö voi seurata tuloa. Servomoottori käyttää kestomagneettitekniikkaa, joka on tarkka ja nopea. Servomoottori käyttää PLC-tekniikkaa parempaan hallintaan. Sallittu poikkeama on yleensä välillä 0,01 - 0,00 lmm.

(5) Nopeuden lisääminen ja kustannusten alentaminen: korkean vasteen saavuttaminen, korkea toistettavuus ja nopeuden vakauden parantaminen; käyttämällä kahta erilaista raaka-ainetta tai kahta väriä voidaan muodostaa samanaikaisesti, parametrien asettaminen ja järjestelmän säätäminen ovat yksinkertaisia, mikä vähentää huomattavasti prosessia ja työvoimaa.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos kyseessä on muovituote, jolla on korkeat tarkkuusvaatimukset kaksivärisille ruiskuvalutuotteille, kaksivärisen ruiskupuristuskoneen käsittely on paras valinta.