Mitkä ovat MC-nailonin ja tavallisen nailonin edut?

- 2021-06-24-

Tavalliseen nailoniin verrattuna MC-nailonilla on paljon korkeammat fysikaaliset ja mekaaniset ominaisuudet kuin tavallisella nailonilla.

 

(1) Fysikaaliset ominaisuudet. MC-nailonilla on pienempi veden imeytyminen kuin tavallisella nailonilla, noin 0,9%, kun taas yleisellä nailonilla on noin 1,9%, joten sillä on hyvä mittastabiilisuus.

 

(2) Mekaaniset ominaisuudet. MC-nailonin kovuus on korkeampi kuin yleisten kestomuovien. Brinell-kovuus on noin 21 kg / cm2, vetolujuus on yli 900 kg / cm2 ja taivutuslujuus, puristuslujuus ja iskunkestävyys ovat suurempia kuin useimmat kestomuovit. MC-nailonin jäykkyys on myös erittäin erinomainen, vetolujuusmoduuli voi saavuttaa 3,6 × 104 kg / cm2 ja taivutusjoustomoduuli voi saavuttaa 4,2 × 104 kg / cm2 (huoneenlämmössä). Sillä on hyvä kitka- ja kulutuskestävyys, ja sillä on parempi itsevoitelukyky verrattuna testauskoneen kupariin ja Baotou-seokseen. Kuivan kitkan aikana kitkakerroin on vakaa, lämpösuorituskyky on 4,6 kg / cm2 kuormituksen alaisena, MC-nailonin lämpömuodostuslämpötila on 150 â ~ ~ ~ 190 â, ja Maxin lämmönkestävyys on noin 55 â " ƒ, joka ylittää useimpien teknisten muovien.

 

MC-nailonin erilaisista fysikaalisista ominaisuuksista voidaan nähdä, että erityisenä teknisenä muovina MC-nailonia voidaan käyttää monissa ankarissa työympäristöissä, erityisesti kaivos- ja maatalouskoneissa. Maatalouden koneiden alalla teknisten muovituotteiden tehdas on kehittänyt yli 50 tuotetta 3 kategoriassa, pääasiassa akseliholkit, joustavat vaimennuspalikat ja tiivisterenkaat. Johtavia tuotteita ovat ketjutraktorivaunut ja erilaiset kulutusta kestävät holkit maatalouskoneissa. Erityisesti kaikenlaiset leikkuupuimureiden kuluvat osat ja kytkimet, pitkäikäiset iskunvaimentimet kaikenlaisissa vesipumppukytkimissä jne. Tiivisterenkaatuotteisiin kuuluvat erilaiset öljysylinterien tiivisterenkaat ja pölyholkit, suuret vesipumpun tiivisterenkaat ja niin edelleen. Valmistusprosessissa muunnetaan eri työympäristöissä käytettyjä tuotteita, kuten akseliholkituotteita. Muutosten avulla niiden itsevoitelukyky ja kulutuskestävyys kasvavat, mikä parantaa huomattavasti käyttöikää ja säästää ylläpitokustannuksia käyttäjille. Ja ylläpitoaika.

 

Iskuja vaimentavien lohkotuotteiden kohdalla se keskittyy parantamaan sen sitkeyttä ja iskunkestävyyttä, mikä voi ylläpitää korkeaa vakautta ja pitkän käyttöiän ankarissa työympäristöissä. On syytä mainita, että MC-nailontuotteiden käyttö voi yksinkertaistaa koneen osien rakennetta tietyissä käyttöolosuhteissa. Esimerkiksi kaikenlaiset maatalouskoneiden kiristyspyörät voivat säästää laakerin ja asettaa nailonkiristyspyörän suoraan akseliin. Käynnissä, mikä vähentää valmistus- ja ylläpitokustannuksia huomattavasti.