Läpinäkyvien muovituotteiden ominaisuudet

- 2021-07-28-

Näemme elämässämme usein läpinäkyviä lääketieteellisten laitteiden lisävarusteita, läpinäkyviä kodinkoneiden koteloita, läpinäkyviä kosmeettisia pakkausmateriaaleja jne. Ihmettelen usein, miten nämä tehdään, onko ne valmistettu läpinäkyvistä raaka -aineista vai onko olemassa erityiskäsittelyjä?

1. Läpinäkyvien muovituotteiden ominaisuudet
1. Kevyt, muovin tiheys on 1,2 g/m2, kiinteä kestävyyslevy on kevyt, joka on 1/2 saman paksuuden lasista ja on turvallinen ja iskunkestävä. Tämän levyn käyttö voi paitsi vähentää rakennuskustannuksia myös säästää työvoimaa.
2. Korkea valonläpäisevyys, kiinteä kestävyyslevyllä on korkea valonläpäisevyys 88%, joka on lähellä lasin valonläpäisevyyttä ja on hyvä valaistusmateriaali.
3. Säänkestävyys, kiinteä kestävyyslevy voi ylläpitää eri fyysisten indikaattoreiden vakautta -40 ° C -120 ° C.

4. Kondensaatiota estävä suorituskyky: Kun ulkolämpötila on 0 ° C, sisälämpötila on 23 ° C ja sisäilman suhteellinen kosteus on alle 80%, materiaalin sisäpinta ei tiivisty.

2. Muovimuotin käsittely läpinäkyville muovituotteille
Muotit läpinäkyvien tuotteiden käsittelyyn ovat erittäin vaativia, ja muotit on kiillotettava. Alla oleva kuva on juuri tekemämme läpinäkyvä löysä jauhelaatikkomuotti. Kiiltävää muottia voidaan käyttää peiliin katsomiseen. Muotin käsittely on ratkaisevaa läpinäkyville tuotteille. Rooli.
Läpinäkyviä muovituotteita käytetään laajalti ja niitä voidaan nähdä kaikkialla jokapäiväisessä elämässämme, kuten: elektroniikka, lääkinnälliset laitteet, turvatuotteet, kosmeettiset pakkausmateriaalit, kodinkoneiden kuoriruiskutus jne.