Mitkä ovat peek -materiaalien värit?

- 2021-09-15-

Mitkä ovat peek -materiaalien värit?

 

Puhtaan PEEK on yleensä vaaleankeltainen, modifioitu (hiilikuitu, grafiitti) PEEK on yleensä musta, PEEK keramiikka on yleensä valkoinen ja PEEK lasikuitu on yleensä ruskea.


Eri PEEK-laatujen ominaisuudet

 

Pure PEEK, joka käyttää raaka-aineena puhdasta polyeetterieetteriketonihartsia, on hyvä sitkeys ja hyvä iskunkestävyys.

Hiilikuitulisäyksellä PEEK on hyvät kitka- ja mekaaniset ominaisuudet, joten se soveltuu hyvin kulutusta kestäviin sovelluksiin.

 

Keraaminen PEEK, alhainen veden imeytyminen, ei helppo muotoilla, sillä on monia erinomaisia ​​mekaanisia ominaisuuksia, kuten korkean lämpötilan iskunkestävyys, käsittelykestävyys, kulutuskestävyys jne.

 

Lasikuitu-PEEK:n ansiosta sillä on vahvempi jäykkyys, virumisenkestävyys, parempi mittastabiilisuus ja se sopii paremmin joidenkin rakenneosien valmistukseen.

 

GZ IDEAL on sitoutunut PEEK-alaan useiden vuosien ajan ja voi suorittaa erilaisia ​​muovausprosesseja, kuten suulakepuristusmuovausta, ruiskuvalua, puristusmuovausta ja koneistusmuovausta. Asiakkaiden piirustusten ja/tai näytevaatimusten mukaan kehittää ja valmistaa ruisku- ja puristusmuotteja sekä räätälöidä PEEK-osia ja valmiita tuotteita erilaisilla spesifikaatioilla ja monipuolisilla käyttökohteilla. Jos haluat lisätietoja PEEK-materiaaleista, ota yhteyttä.