Kuinka käsitellä kurkistuskäsittelyn muodonmuutoksia?

- 2021-10-04-

Kuinka käsitellä kurkistuskäsittelyn muodonmuutoksia?

 

Peek on erityinen tekninen muovi, jolla on erinomaiset ominaisuudet, kuten korkean lämpötilan kestävyys, itsevoiteleva, helppo käsittely ja suuri mekaaninen lujuus. Se voidaan valmistaa ja käsitellä erilaisiksi mekaanisiksi osiksi, kuten autovaihteiksi, öljysuojiksi, vaihteiden käynnistyslevyiksi; lentokoneiden moottorin nollaosat, automaattiset pesukoneet, lääketieteellisten laitteiden osat jne.

 

PEEK -profiilit tai ruiskupuristetut osat aiheuttavat sisäistä jännitystä kuumennettaessa. Osille, joilla on korkeammat käsittelyvaatimukset, hehkutuskäsittely vaaditaan ennen käsittelyä; Lisäksi jos leikkausmäärä toisella puolella on liian suuri käsittelyn aikana, se aiheuttaa myös muodonmuutoksia, jotka voivat olla tasaisia ​​molemmilla puolilla. Käsittele tai vähennä yksittäisen käsittelyn määrää; on tärkeää lisätä jäähdytysnestettä käsittelyn aikana.

 

PEEK-käsittelyn muodonmuutos johtuu yleensä seuraavista syistä:

 

1. Materiaalin sisäistä jännitystä ei poisteta kokonaan

 

2. Työkalun valinta on väärä ja leikkauslämpö on silloin liian suuri

 

3. Riittämätön käsittely ja jäähdytys

 

4. Puristusmuodonmuutos

 

5. Materiaalikysymykset

 

gz ideal keskittyy PEEK-osien ruiskuvaluun ja mekaaniseen käsittelyyn ja voi räätälöidä PEEK-valmiita osia erilaisilla eritelmillä ja eri tarkoituksiin asiakkaan piirustusten ja näytteiden mukaan.