PSU-sovellus

- 2021-11-17-

PSU-sovellus


PSU:lla on laaja valikoima sovelluksia. Elektroniikan ja sähkön alalla PSU:sta voidaan valmistaa erilaisia ​​sähköosia, kuten kontaktoreita, liittimiä, muuntajaeristimiä, tyristorikansia, eristysholkkeja, kelakeloja, liittimiä ja liukurenkaita sekä tulostus Piirilevyjä, holkkeja, kansia, televisioita järjestelmän osat, kondensaattorikalvot, harjatelineet[1], alkaliparistokotelot jne.; Auto- ja ilmailualalla PSU:sta voidaan valmistaa suojakansikomponentteja, sähkövaihteita, akkukansia, naltimia, elektronisia sytytyslaitteiden komponentteja, valaistuskomponentteja, lentokoneiden sisäosia ja lentokoneiden ulkoosia, ilmailuajoneuvojen ulkosuojakuoria jne. Sitä voidaan käyttää myös virtalähteenä valaisinten välilevyjen, sähkövaihteiden, antureiden jne. valmistukseen. Ohjaamoosien valmistukseen käytettävien polysulfonipolymeerien kysyntä maailmanmarkkinoilla jatkaa kasvuaan.


Pääasiassa siksi, että tällainen polymeeri vapauttaa vähemmän lämpöä ja tuottaa vähemmän savua palaessaan ja vähemmän myrkyllistä kaasun diffuusiota, mikä täyttää täysin turvallisuusmääräysten käyttövaatimukset; keittiötarvikemarkkinoilla PSU voi korvata lasista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet höyryn valmistukseen Lautaslautaset, kahviastiat, mikroaaltouunit, maito- ja maataloustuoteastiat, munakeittimet ja lypsykoneen osat, juoma- ja ruoka-automaatit ja muut tuotteet. PSU on myrkytön tuote, josta voidaan valmistaa astioita, jotka joutuvat toistuvasti kosketuksiin ruoan kanssa. Uutena läpinäkyvänä materiaalina PSU:lla on parempi lämmönkestävyys ja hydrolyyttinen stabiilisuus kuin millään muulla kestomuovilla, joten sitä voidaan käyttää kahvipannujen valmistukseen. PSU:sta valmistettua yhdysputkea käytetään lasikuitu- tai lasikuituvahvisteiseen polyesteriseinäverhoukseen. Putken ulkokerros on erittäin luja ja putken sisäkerros kemikaaleja kestävä. Se on teräsputkia kevyempi ja läpinäkyvä. Se on kätevä väliaikaiseen ohjaukseen. Sitä käytetään usein elintarviketeollisuudessa ja tuotannossa. Lamput vahvoilla valoilla; Sanitaatio- ja lääketieteellisten laitteiden osalta PSU:ta voidaan käyttää kirurgisten tarjottimien, suihkeiden, ilmankostuttimien, piilolinssien, virtauksen säätimien, instrumenttien suojusten, hammashoitolaitteiden, nestesäiliöiden, sydämentahdistimien, hengityssuojaimien ja laboratoriolaitteiden valmistukseen jne. PSU:ta käytetään valmistaa erilaisia ​​lääketieteellisiä tuotteita halvemmalla kuin lasituotteita, eikä sitä ole helppo rikkoa, joten sitä voidaan käyttää instrumenttikoteloissa, hammaslääketieteellisissä instrumenteissa, sydänläppäkoteloissa, teränpuhdistusjärjestelmissä, pehmeissä piilolinssien muodostuslaatikoissa, mikrosuodattimissa, dialyysikalvot jne. PSU:ta voidaan käyttää myös hammasimplanteissa, ja sen sidoslujuus on kaksi kertaa akryyliin verrattuna; päivittäisten tarpeiden kannalta.

 

PSU:sta voidaan valmistaa lämmönkestäviä ja hydrolyysin kestäviä tuotteita, kuten ilmankostuttimia, hiustenkuivaajia, vaatteiden höyrytyslaitteita, kameralaatikoita ja projektorin osia. 0,4-1,6 MGy säteilyn ja hyvin kuivuneiden PSU-pellettien jälkeen se voidaan helposti ruiskuvalaa 310 asteessa°C ja muotin lämpötila 170°C. Soveltuu laminaattien liima-aineille. Kaikkia polysulfoneja, joissa on silaania, kuten PSU-SR, PKXR jne. voidaan käyttää liima-aineina lasikuitujen ja grafiittikuitujen liimaukseen komposiittimateriaalien valmistukseen. Grafiittikankaalla vahvistettua silyyliryhmiä sisältävää virtalähdettä voidaan käyttää hissien ja muiden lentokoneiden osien valmistukseen. Kiinteän voiteluaineen polytetrafluorietyleenin lisäämisen jälkeen PSU voi lisätä kulutuskestävyyttä sekä fysikaalisia ja mekaanisia ominaisuuksia, ja sitä voidaan käyttää myös kulutusta kestävien pinnoitteiden valmistukseen. Lisäksi PSU voi valmistaa myös erilaisia ​​kemiallisia prosessointilaitteita (kuten pumppukoteloita). , Tornin ulkoinen suojakerros jne.), Elintarvikkeiden jalostuslaitteet, saastumisenhallintalaitteet, maitotuotteiden jalostuslaitteet ja suunnittelu, rakentaminen, kemialliset putkistot jne.