PPSU-hartsin ominaisuudet ja käyttö

- 2021-11-17-

PPSU-hartsin ominaisuudet ja käyttö


PPSU on hieman kullanruskea lineaarinen polymeeri. Voimakkaiden polaaristen liuottimien, väkevän typpihapon ja rikkihapon lisäksi se on stabiili yleisille hapoille, emäksille, suoloille, alkoholeille ja alifaattisille hiilivedyille. Liukenee osittain esteriketoneihin ja aromaattisiin hiilivetyihin, liukenee halogeenihiilivetyihin ja DM:iin. Hyvä jäykkyys ja sitkeys, lämmönkestävyys, lämmönkestävyys, erinomainen virumisenkestävyys, epäorgaanisten happojen, alkalien, suolaliuosten korroosionkestävyys, ionisäteilyn kestävyys, myrkytön, hyvä eristys ja itsestään sammuva, helppo muovata ja käsitellä.

1. PPSU soveltuu lämpöä kestävien osien, eristysosien, kulumista vähentävien ja kulutusta kestävien osien, instrumenttien osien ja lääketieteellisten laitteiden osien valmistukseen, ja polyaryylisulfoni soveltuu matalan lämpötilan työosien valmistukseen.

2. Polysulfonia käytetään usein elektroniikka- ja sähköteollisuudessa integroitujen piirilevyjen, kelapidikkeiden, kontaktorien, holkkipidikkeiden, kondensaattorikalvojen ja korkean suorituskyvyn alkaliparistojen koteloiden valmistukseen.

3. Polysulfonia käytetään kodinkoneissa mikroaaltouunien laitteissa, kahvinlämmittimissä, ilmankostuttimissa, hiustenkuivaajaissa, kangashöyrykoneissa, juoma- ja ruoka-automaateissa, ruokailuvälineissä, vesikupeissa, maitopulloissa jne. Se voi myös korvata ei-rautametallien tarkkuusrakenneosat, kuten kellot, kopiokoneet, kamerat jne.

4. Polysulfoni on läpäissyt asiaankuuluvat lääke- ja elintarvikealan määräykset Yhdysvalloissa ja voi korvata ruostumattomat terästuotteet. Koska polysulfoni kestää höyryä, hydrolyysiä, myrkytön, kestää korkean lämpötilan höyrysterilointia, korkea läpinäkyvyys ja hyvä mittapysyvyys, sitä voidaan käyttää kirurgisen työkalutarjottimena, sumuttimena, nestesäätimenä, sydänläppänä, tahdistimena, kaasuna. maski, hammaslokero ja niin edelleen.


Koska PPSU on turvallinen materiaali, se ei sisällä syöpää aiheuttavia kemikaaleja (ympäristöhormoni: bisfenoli A), jotka häiritsevät hormonitoimintaa, ja lämmönkestävänä materiaalina lämmönkestävä lämpötila on jopa 207 astetta. Toistuvan korkean lämpötilan kiehumisen vuoksi höyrysterilointi. Sillä on erinomainen lääkekestävyys sekä happo- ja alkalinkestävyys, ja se kestää puhdistuksen yleisillä siirapilla ja pesuaineilla ilman kemiallisia muutoksia. Kevyt, pudotuksenkestävä, ei väliä turvallisuuden, lämpötilan, hydrolyysin ja iskunkestävyyden suhteen. Mutta hinta on suhteellisen korkea