PEEK filamentit ja kapillaarit

- 2021-11-22-

PEEK filamentit ja kapillaarit


PEEK-filamentti suulakepuristetaan maahantuoduilla suulakepuristuslaitteilla ja tuotteen raaka-aineena tuodaan puhdasta hartsia Vigers PEEK450G:ltä. PEEK-filamenttien normaali käyttölämpötila on 260 astetta ja niillä on korroosionkestävyys. Niitä voidaan käyttää liuottimissa pitkään. Koska PEEK-filamentit kestävät hydrolyysiä, ne voidaan puhdistaa ja desinfioida korkean lämpötilan höyryssä. PEEK-filamentti on ympäristöystävällinen materiaali, joka on Yhdysvaltain FDA:n elintarvikehygieniavaatimusten mukainen, ja se on itse palamista hidastavaa ja sillä on laaja valikoima sovelluksia.

 

GZ IDEALin tekniset tiedot ovat seuraavat:

PEEK-filamentti:Ф0,25 mm,Ф0,5 mm,Ф1,0 mm,Ф1,5 mm,Ф1,75 mm,Ф2,0 mm,Ф2,5 mm,Ф3,0 mm,Ф4,0 mm jne.

 

Sen ominaisuudet ovat seuraavat:

 

Se valmistetaan lisäämällä 30 % hiilikuitua ja PTFE-hartsia, jotta se vastaa grafiitin liukuominaisuuksia ja PEEK on perusmateriaali. Se on parantanut korkeaa liukumistasoa ja se on "laakerilaatuista "PEEK-materiaalia" (väri: musta). Sen kitkaominaisuudet ovat erinomaiset (pieni kitka, pitkäkestoinen kulutuskestävyys ja paineenkestokyky), joka sopii erittäin hyvin sovelluksiin jotka ovat taipuvaisia ​​kulumaan.

 

PEEK:ia käytetään ydinteollisuudessa, kemianteollisuudessa, ilmailuteollisuudessa, autoteollisuudessa, elektroniikkalaitteissa, mekaanisissa instrumenteissa, lääketieteen ja elintarviketeollisuudessa sekä muilla aloilla, erityisesti termoplastisena hartsina, jolla on erinomainen lämmönkestävyys. Sitä voidaan käyttää korkean suorituskyvyn komposiittimateriaalien matriisimateriaalina. laajasti käytetty.

 

Polyeetterieetteriketoni, englanninkielinen nimi polyetheretherketone (kutsutaan nimellä PEEK), on lineaarinen aromaattinen polymeeriyhdiste, joka sisältää ketjulinkkejä molekyylin pääketjussa. Sen ainesosa on happi-p-fenyleeni-oksi-karbonyyli-p-fenyleeni, joka on puolikiteinen, termoplastinen. Se on termoplastinen hartsi, jolla on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet ja kiteisyys. Sillä on erinomainen lämmönkestävyys, väsymiskestävyys, iskunkestävyys ja virumisenkestävyys. Kemiallista kestävyyttä voidaan käyttää muutakin kuin väkevää rikkihappoa. Se on puhdasta ja vähemmän kaasumetalli-ionien eluoitumista. Materiaali. Lisäksi hitsattavia materiaaleja käytetään laajalti.

 

PEEK:n suorituskyky on erinomainen ja sen sovellusalueet laajenevat kotimaisen sovellustutkimuksen myötä. Tällä hetkellä Chongqing Niu73 New Material Research Center on erityisesti perustettu Kiinaan erikoistumaan PEEK-tutkimukseen sovellusalalla. Tutkimuskeskus perustettiin Chongqingin kunnallisten hallitusten johdolla ja hoidossa kaikilla tasoilla. Se on sitoutunut tutkimukseen autojen, elektroniikan ja sähkölaitteiden sekä liikenteen aloilla ja on Kiinan nykyisen soveltavan tutkimuksen eturintamassa.

 

Yrityksemme toimittaa PEEK-levyjä, PEEK-tankoja, PEEK-putkia, PEEK-filamentteja, PEEK-standardiosia ja PEEK-epästandardin osia. Yrityksemme tarjoaa myös räätälöityjä käsittelypalveluita.