Tarkka laitteistonkäsittelytekniikka ja käyttöspesifikaatiot

- 2022-02-17-

Tarkka laitteistonkäsittelytekniikka ja käyttöspesifikaatiot


Tarkkuuslaitteistoa voidaan leikata tuotantotarpeiden mukaan, ja sitten joitain pieniä lisävarusteita voidaan leikata tai CNC-prosessoida, ja tarkkuuslaitteistoa on käytettävä säiliönä leikkaamiseen ja lävistykseen, jota seuraa hitsaus, sitten hionta ja öljyn ruiskutus. Kun tarvikkeet on tehty valmiiksi. On muistettava, että myös pienet osat on sähköpinnoitettava tai ruiskutettava pinnalle hionnan jälkeen. Tarkkuusmetalliosien eräprosessointitapauksia on monia, joten tarkkuusmetallin käsittelyn tuotantomenetelmä ja sykli eroavat yleisen tuotekäsittelyn toimintaspesifikaatioista ja prosesseista.

Tarkka metallinkäsittelytekniikka:
1. Käsittelyreitillä on suuri epävarmuus. Komponentilla tai tuotteella voi olla useita prosesseja, ja tuotantoprosessi vaatii monenlaisia ​​koneita ja laitteita sekä kalusteita.
2. Koska laitteiston valmistusyritykset ovat pääasiassa hajakäsittelyä, tuotteiden laatu ja tuottavuus riippuvat suurelta osin työntekijöiden teknisestä tasosta ja automaatioaste on pääasiassa yksikkötasolla, kuten CNC-työstökoneet, joustavat valmistusjärjestelmät , jne.
3. Tuoteosat käyttävät yleensä menetelmää, jossa yhdistetään itse valmistettu ja ulkoistettu prosessointi. Esimerkiksi erikoisprosessit, kuten galvanointi, hiekkapuhallus, hapetus ja silkkilaserkaiverrus, uskotaan ulkopuolisten valmistajien käsittelyyn.
4. On monia osia kysyntää. Työpajapaikalla on usein täytettävä paljon materiaalitoiveita ja se näkee "yhden rivin" tuotantotilauksen. Jos prosessi on olemassa, on täytettävä paljon prosessinsiirtomääräyksiä.
Tekniset tiedot tarkkuusmetallin käsittelyyn:
1. Tuotteen käsittelyn aikana. Käyttäjien tulee säilyttää oikea asento ja heillä on oltava riittävästi energiaa töykeisiin operaatioihin. Jos he kokevat fyysistä epämukavuutta, on työstä poistuttava välittömästi henkilökohtaisen turvallisuuden vuoksi ja raportoitava työpajan esimiehelle tai ylemmän tason johtajalle. On välttämätöntä keskittää ajatuksia, lopettaa chattailu ja tehdä yhteistyötä toistensa kanssa toiminnan aikana. Käyttäjä ei saa työskennellä ärtyneenä ja väsyneenä. Henkilökohtaisen turvallisuuden vuoksi estä onnettomuudet ja varmista turvallinen käyttö. Ennen työhön siirtymistä kaikki työntekijät tarkistavat, vastaavatko heidän pukeutumisensa työn vaatimuksia. Tossujen, korkokenkien ja turvallisuuteen vaikuttavien vaatteiden käyttö on kielletty. Pitkähiuksisten tulee käyttää kypärää.
2. Tarkista, ovatko liikkuvat osat täytetty voiteluöljyllä ennen mekaanista käyttöä, käynnistä ja tarkista, ovatko kytkin ja jarru normaalit, ja käytä konetta joutokäynnillä 1-3 minuuttia ja pysäytä toiminta, kun kone on viallinen.
3. Kun vaihdat muottia, katkaise ensin virtalähde ja vasta kun rei'ityspuristimen liike lakkaa toimimasta, muotti voidaan asentaa ja korjata. Asennuksen ja säädön jälkeen siirrä vauhtipyörää käsin testataksesi kahdesti. Koneen ja käsiteltävän tuotteen tarpeettoman törmäyksen estämiseksi on tarkistettava, ovatko ylä- ja alamuotit symmetriset ja kohtuulliset, ovatko ruuvit tukevat ja onko aihion pidike kohtuullinen. asema.
4. On tarpeen odottaa, että kaikki muu henkilökunta poistuu mekaaniselta työalueelta ja poistaa sekalaiset työpöydältä ennen virransyötön käynnistämistä koneen käynnistämiseksi.
5. Mekaanisen käytön aikana on kiellettyä laittaa kättä liukusäätimen työalueelle ja lopettaa työkappaleen ottaminen ja asettaminen käsin. Työkappaleita poimittaessa ja muottiin asetettaessa on käytettävä työkaluja, jotka täyttävät vaatimukset. Jos huomaat, että koneessa on epänormaalia ääntä tai koneessa on vikaa, sammuta virta välittömästi tarkastusta varten. Kun kone on käynnistetty, yksi henkilö kuljettaa materiaalit ja käyttää konetta. Muut eivät saa painaa sähkörakennusta tai astua jalkakytkimeen. Muiden turvallisuuden vuoksi he eivät saa laittaa käsiään mekaaniselle työalueelle tai koskea käsillään koneen liikkuviin osiin.