Mitkä ovat epätyypillisten osien käsittelyn ominaisuudet

- 2022-02-23-

Mitkä ovat epätyypillisten osien käsittelyn ominaisuudet


Ihmiset sanovat usein epästandardin osien käsittelyn, joten kuinka paljon tiedät epästandardien CNC-osien käsittelyn ominaisuuksista! Kerron kanssasi epätyypillisten CNC-osien käsittelyn ominaisuudet!

Käytännön sovelluksissa tarkkuusosien on oltava tarkempia ja hienostuneempi ulkonäkö, jotta ne kuvastavat paremmin käsittelyn tasoa ja laatua. Samaan aikaan tämä tuote on suositumpi kuluttajien keskuudessa. Yleisesti ottaen CNC-työstyksellä on ennennäkemättömiä etuja ja ominaisuuksia koneistuksessa, ja sen tuotteiden laatu on yleensä korkea. Mitkä ovat epätyypillisten osien käsittelyn ominaisuudet?


1. Ensinnäkin epätyypillisten CNC-osien käsittelyn tuotantotehokkuus on suhteellisen korkea. CNC-osien koneistuksella voidaan käsitellä useita pintoja samanaikaisesti. Verrattuna tavalliseen sorvin käsittelyyn, se voi säästää paljon prosesseja ja aikaa, ja CNC-työstöosien laatu on paljon vakaampi kuin tavalliset sorvit.
2. Epätyypillisten CNC-osien käsittelyllä on korvaamaton rooli uusien tuotteiden kehittämisessä. Yleisesti ottaen eri monimutkaisia ​​osia voidaan käsitellä ohjelmoinnin avulla. Suunnittelun muuttaminen ja päivittäminen vaatii vain sorvin ohjelman muuttamisen, mikä voi lyhentää tuotekehityssykliä huomattavasti.
3. Epätyypillisten CNC-osien käsittelyn automaatioaste on erittäin korkea, mikä vähentää suuresti työntekijöiden fyysistä työvoimaa. Työstöprosessin aikana työntekijöiden ei tarvitse käyttää koko prosessia kuten tavallisia sorveja, vaan pääasiassa tarkkailla ja valvoa sorveja. CNC-koneistuksen tekninen sisältö on kuitenkin tavallisia sorveja korkeampi, joten se vaatii enemmän henkistä työtä kuin tavalliset sorvit.

4. CNC-sorvi on kallis, ylläpitokustannukset ovat korkeat, käsittelyn valmisteluaika on pitkä ja alkuinvestointi on suurempi kuin tavallisen sorvin.


Lisäksi on huomattava, että epätyypillisten osien käsittely ei ole yksinkertaista. Kaikki ongelmat voidaan ratkaista korkealaatuisilla työstökoneilla. Sen pitäisi olla täydellinen sarja asioita materiaalien käsittelystä lämpökäsittelyyn, prosessointiprosessin suunnitteluun, laaduntarkastukseen ja ympäristönvalvontaan. Esimerkiksi vaikka sorvin päälle olisi koneistettu ja mitoitettu ääriviivaspesifikaatiosorvi, kaikki on suunnittelumittojen mukaista, mutta kun sorvi on otettu pois, jäännösjännitys käyttöolosuhteista aiheuttaa mitta-/sovituspoikkeaman. Lisäksi mitä suurempi widgetin tarkkuus on, sitä tärkeämpää on ympäristömuuttujien, kuten lämpötilan/kosteuden/stressin jakautumisen/ilman pölyhiukkasten, hallinta. Voit kuvitella saksalaisen/japanilaisen tarkkuustyöstökeskuksen puhdastilan. Epästandardien osien käsittelyssä tulisi yhdistää materiaalinkäsittely/edistynyt ohjaus ja servojärjestelmä/ympäristömuuttujaohjaus/tarkkuusmittaustekniikka. Tällä hetkellä kotimaastani puuttuu tarkkuusservomoottorien, reaaliaikaisten ohjausjärjestelmien, materiaalinkäsittelyn ja prosessien standardoinnin kova tekninen kasautuminen.