CNC-tarkkuuslaitteiston osien käsittelytekniikka

- 2022-03-08-

CNC-tarkkuuslaitteiston osien käsittelytekniikka
Nykyisessä valmistusteollisuudessa CNC-työstö on erittäin tärkeä työstömenetelmä, ja monet yritykset ja valmistajat käyttävät tätä menetelmää käsittelyyn. Pääasiassa siksi, että CNC-työstö vie vähemmän aikaa ja on erittäin tarkka. Perinteiseen koneistukseen verrattuna se voi säästää enemmän aikaa. Se voi täydentää osia tai tuotteita suuremmalla tarkkuudella ja monimutkaisemmalla rakenteella. Auton osien käsittely

Tällä hetkellä useimmat kotimaiset laitteiston valmistusyritykset ovat pieniä eriä ja hajallaan laitteiston tuotteiden käsittelyä. Vaikka CNC-työstölaitteet ovat saavuttaneet alan edistyneen tason, tuotetuotannon laatu ja tuottavuus ovat hyvin riippuvaisia ​​jalostusmestarin omasta vahvuudesta. Siksi alalla on hyvin vähän taitavia ja voimakkaita teknikoita, mikä johtaa älykkään valmistuksen alan osaajien niukkuuteen ja alan hitaaseen kehitykseen.

CNC-tarkkuusosien käsittelyssä käytetään yleensä itse tehtyjä tai ulkoistettuja prosessointi- ja valmistusmenetelmiä, joista yritys päättää oman tilanteensa mukaan. Esimerkiksi erityisiä prosessointitekniikoita varten: galvanointi, hapetus, hiekkapuhallus, silkkipainatus, laserkaiverrus jne., on tarpeen löytää ammattimainen CNC-käsittelytehdas käsittelyä ja valmistusta varten.