Korkean tarkkuuden alumiiniosien CNC-työstön edut

- 2022-03-17-

Korkean tarkkuuden alumiiniosien CNC-työstön edut


Suoraan sanottuna CNC-työstö tarkoittaa sitä, että CNC-työstö käyttää tietokonetta prosessointiohjelmien kokoamiseen, kuten leikkaus, kierre, kierteet, upotetut reiät jne., jotka periaatteessa täydennetään CNC-työstyksellä, mikä voi vähentää tuotevaurioita.
1. Monet vähentävät työkalujen määrää.
Koska CNC-työstö prosessoidaan pääasiassa ohjelmoimalla ja CNC:ssä on kolme akselia, neljä akselia ja viisi akselia verrattuna muihin tavallisiin koneistuslaitteisiin, se ei vaadi sotkuisia työkaluja sotkuisten osien käsittelyyn. Jos haluat muuttaa osan muotoa ja tasoa, sinun tarvitsee vain korjata osan käsittelyohjelma, joka soveltuu uuden tuotteen kehittämiseen ja muokkaamiseen.
2. Automatisoitu tuotanto.
Alumiiniseososien monilajikkeiden ja pienten erän käsittelyssä tuotannon tehokkuus on korkea, mikä voi lyhentää tuotannon valmisteluun, työstökoneiden säätämiseen ja prosessin tarkastukseen kuluvaa aikaa sekä vähentää leikkausaikaa optimaalisen leikkausmäärän käytön vuoksi.
3. Käsittelyn laatu on vakaa, käsittelyn tarkkuus on korkea, toistettavuus on korkea ja sitä käytetään tarkkuusosien käsittelyvaatimuksiin.
4. CNC-työstö on moniakselinen kytkentälaite, erityisesti neliakselinen ja viisiakselinen laitteisto, jolla voidaan käsitellä sotkuisia pintoja, kaarevia vaiheita, joita on vaikea käsitellä perinteisillä menetelmillä, ja jopa käsitellä joitain havaitsemattomia prosessointiosia.
Alumiiniosien korkean tarkkuuden CNC-käsittelyn edut ovat selvät monille jalostusyrityksille, mutta operaattoreille korkean tarkkuuden CNC-käsittelyn päälähtökohta on prosessin vertailuarvojen tarkkuus. Mekaanisten piirustusten vertailuarvot ovat kaikki isot kirjaimet A, B, C, D jne. on merkitty erityisellä ympyröidyllä viitemerkillä. Kun viitesymboli on kohdistettu kasvojen ja kasvojen jatkeviivan tai kasvojen vakiorajan kanssa, se osoittaa, että kasvot ovat viite. Kun peruspistesymboli on kohdistettu standardiviivan kanssa, se osoittaa, että se perustuu standardin merkitsemän kokonaisuuden keskiviivaan.