Mitä vaikutuksia tarkkuusosien käsittelyteknologialla on teollisuuteen?

- 2022-03-31-

Mitä vaikutuksia tarkkuusosien käsittelyteknologialla on teollisuuteen?

Tarkkuuskoneiden puuttuessa koneistusvalmistajien perinteisten prosessointimenetelmien käyttö ei vaikuta ainoastaan ​​osien tuotantonopeuteen, vaan myös heikentää merkittävästi osien valmistuslaatua. Mutta tiedämme, että tehokkuus ja laatu ovat yrityksen selviytymisen perusta, varsinkin kun pienet ja keskisuuret yritykset lisäävät tilausmääriä, myös tuotantomäärän tulee saavuttaa huomattava taso. Tällä hetkellä vain tarkkuuskoneistus voi täyttää tämän standardin. Tarkkuuskoneen osien työstö perustuu edistyneeseen valmistustekniikkaan, korkean tehokkuuden ja tarkkuuden automatisoituihin tuotantolaitteisiin, joten laitteet ovat ensimmäinen, joka kantaa vastuun.


Tarkkuusosien työstöprosessi on prosessi, joka määrittelee osien työstöprosessin ja toimintatavan. Erityisissä tuotantoolosuhteissa järkevämmät prosessi- ja toimintatavat kirjoitetaan määrätyssä muodossa oleviin prosessidokumentteihin, joita käytetään hyväksynnän jälkeen ohjaamaan paikan päällä tapahtuvaa tuotantoa. Tarkkuustyöstöprosessin osien prosessivirta sisältää yleensä osien käsittelyn prosessireitin, kunkin prosessin erityisen sisällön, käytetyt laitteet ja prosessilaitteet, osien tarkastuskohteet ja tarkastusmenetelmät, nimellisajan ja leikkausmäärän jne.

Tarkkuusosien työstyksellä on monia etuja. Se voi tehokkaasti parantaa tuotantomäärää ja tehokkuutta, ja sillä on suhteellisen huomattava rehuhyöty ja se alentaa yrityksen kustannuksia. Tarkkuusvalmistus- ja prosessointiteknologia voi myös parantaa työoloja, lyhentää työaikoja, vähentää työvoiman intensiteettiä ja parantaa sivistyneen tuotannon tasoa. Lisäksi tarkkuustyöstö voi vähentää henkilöstöä ja kenttävuokraa, lyhentää tuotantosyklejä, alentaa kustannuksia ja säästää energiaa. , Siksi tarkkuustyöstötekniikan käytöllä on monia etuja.