DuPont Vespel tuotteet

- 2022-05-10-

DuPont Vespel
 
Vespel® tuotteet valmistetaan useista eri materiaaleista (polyimideistä, kestomuoveista, komposiiteista ja kemiallisesti kestävistä polymeereistä). Näissä tuotteissa yhdistyvät ainutlaatuisesti fyysiset ominaisuudet ja suunnittelun joustavuus. Osat voidaan toimittaa mukautetuina osina, profiileina, osina tai kokoonpanoina. Chengtu Plastics keskittyy teknisten muovien erittäin tarkkaan käsittelyyn. Tervetuloa kuulemaan Chengtu Plasticsin ammattitaitoista myyntitiimiä DuPont Vespeliin liittyvissä kysymyksissä.

 
Vespel® S-polyimidi-sarja
Vespel® S-tuotesarja on erittäin kestävä polyimidi vaativiin sovelluksiin, joissa vaaditaan erinomaista lämmön-, kulutus- ja/tai kulutuskestävyyttä, lujuutta ja iskunkestävyyttä.
 
SP-1 ei ole täytetty. Luokkansa paras kulutuskestävyys ja eristys käyttölämpötiloissa kryogeenisestä 300°C:een. Alhainen johtavuus. SP-sarjalla on korkein venymä ja puhtaus. Saatavana räätälöityinä osina tai profiileina.

SP-21 Grafiittivahvistettu alhaisella kitkaominaisuuksilla erilaisiin voideltuihin ja voitelemattomiin sovelluksiin. Saatavana räätälöityinä osina tai profiileina.

SP-202 johtavat osat (<10E2 ohm) auttavat poistamaan staattista sähköä. Erinomainen kulutuskestävyys, mittapysyvyys ja hyvä työstettävyys korkeissa lämpötiloissa. Saatavilla profiilimuodossa.

SP-211:llä on pienempi kitkakerroin kuin SP-21:llä useissa sovelluksissa ilman voitelua. Saatavana räätälöityinä osina tai profiileina.

SP-22:lla on alhaisin lämpölaajeneminen ja mittojen vakaus, mikä tarjoaa suunnittelun joustavuutta. Saatavana räätälöityinä osina tai profiileina.

SP-221 soveltuu erittäin erikoistuneisiin sovelluksiin, jotka on tarkoitettu pehmeille metalleille "voiteluttomissa" olosuhteissa. Saatavana tilausosina.

SP-2515:n alhainen lämpölaajenemiskerroin, erinomainen kulutuskestävyys ja alhainen kitkakerroin helpottavat mittojen hallintaa. Saatavana tilausosina.

SP-3:lla on alhaiset kaasunpäästöominaisuudet ja se soveltuu tyhjiö- ja kuiviin ympäristöihin. Saatavilla profiilimuodossa.

SMR-0454 Grafiittivahvistettu kitkan vähentämiseksi. Siinä on korkea moduuli, pieni venymä, korkea puristuslujuus, alhainen viruminen ja pienempi taipuma kuormituksen alaisena. Saatavana tilausosina.

ST-2010 on samanlainen kuin SP-21 parannetulla sitkeydellä, suuremmalla venymällä ja paremmalla lämpöhapettuvalla stabiilisuudella. Kestää paremmin liuottimia, happoja ja emäksiä. Samanlainen toimitus räätälöityjä osia saatavilla.

ST-2030 on samanlainen kuin SP-22. On käytetty sovelluksissa, joissa alhainen lämpölaajeneminen on tärkeämpää kuin lujuus (jota on hieman vähennetty). Käyttökohteita voivat olla laakerit, holkit ja aluslevyt. Saatavana tilausosina.

SCP-5000 Täyttämättömällä SCP-5000:lla on parempi plasmankesto, mittastabiilius ja kemikaalien kestävyys kuin täyttämättömällä SP-1:llä. Kuten SP-1, SCP-5000 on myös hyvin eristetty. Sen venymä ja puhtaus on SCP-luokan korkein. Saatavilla profiilimuodossa.

SCP-5050:llä, SCP-5009:llä ja SCP-50094:llä on korkeampi lämpöhapetuksen kestävyys kuin SP-polyimidillä, ja niillä on luokkansa paras kemiallinen kestävyys.

SCP-5050 on verrattavissa teräksen CTE:hen. SCP-5009 ja SCP-50094 vastaavat alumiinin CTE:tä. Saatavana räätälöityinä osina tai profiileina.

SMP-40025:n korkea moduuli ja pieni venymä takaavat mittavakauden korkeissa lämpötiloissa ja kuormitusolosuhteissa. Saatavana tilausosina.

SF-0920, SF-0930, SF-0940 Luokkansa parhaat lämmön- ja sähköeristysominaisuudet. Ainutlaatuisella polyimidivaahdolla on parempi kestävyys kuin matalatiheyksisellä polyimidivaahdolla. Saatavana tilausosina.