Miksi lääketieteellisten koteloiden valmistaminen ABS:stä on suosittu trendi?

- 2022-05-25-

Miksi lääketieteellisten koteloiden valmistaminen ABS:stä on suosittu trendi?
Lääkekoteloiden valmistus kehittyy ja muuttuu jatkuvasti tuotantomateriaalien kehityksen myötä. Teräslevymateriaalista nykyiseen abs-materiaaliin lääkintäkoteloteollisuus etenee suuntaan, joka vastaa paremmin sosiaalisen kehityksen tarpeita. Nyt lääkinnällisten koteloiden valmistusteollisuudessa on tullut suosittu suuntaus käyttää ABS-materiaaleja lääketieteellisten koteloiden valmistukseen.
ABS-muovi on uudenlainen muovi, jolla on vahva kantavuus ja jota ei ole helppo rikkoa. Lisäksi ABS-muovi on ympäristöystävällistä materiaalia, ja siitä valmistettu lääkekotelo on myös ympäristöystävällisempi. Sen sanotaan pystyvän poistamaan sähkömagneettista säteilyä. Tämän voidaan sanoa olevan keskeinen kohta, miksi lääketieteelliset koneet on valmistettu ABS-materiaalista, koska ABS-lääketieteellinen kotelo eristää tehokkaasti lääkinnällisten laitteiden sähkömagneettisen säteilyn ja suojaa lääkintähenkilöstöä sähkömagneettiselta säteilyltä.
Lisäksi kauneus- ja lääketeollisuudessa abs-runkoa käytetään laajalti, koska lääketieteellisellä kauneusteollisuudella on tiettyjä vaatimuksia lääketieteellisen rungon ulkonäölle. ABS-muovi voi varmistaa, että kotelon kuoressa on erilaisia ​​​​värivaihtoehtoja, ja muotoilu voi olla joustavampi ja herkempi, ja itse kotelon paino pienenee huomattavasti, mikä edistää kotelon kantamista ja liikkumista lääkintähenkilöstölle.
ABS-muovin erinomaisen suorituskyvyn ja edellä mainittujen etujen ansiosta ABS-materiaaleista valmistettujen muovisten lääkintäkoteloiden käyttö on myös tullut välttämättömyyteen.