Mitkä toimialat tarvitsevat PEEK-työstöä

- 2022-06-02-

Mitkä toimialat tarvitsevat PEEK-työstöä
 
Metallin stabiilius on aina tehnyt siitä pääraaka-aineen tuotteiden valmistuksessa monilla valmistavan teollisuuden aloilla, mutta tämän raaka-aineen paino on suuri, mikä ei edistä valmistettujen tuotteiden laadun parantamista ja PEEK-työstö voi luoda korkea kulutuskestävyys, korkean lämpötilan kestävyys, mitkä teollisuudenalat käyttävät tällaista koneistusta tuotteille, joilla on vahva venymä ja hyvä palonesto?

1. Autokoneiden valmistusteollisuus
Autot ovat kulkuväline, jota käytämme elämässämme usein, ja myös niiden ulkonäkö ja suorituskyky ovat muuttuneet paljon ajan myötä. , Nyt monissa autonosissa käytetään kauniita PEEK-koneistettuja tuotteita, koska jalostetuilla tuotteilla on samat tai paremmat ominaisuudet kuin metalliosilla.
Toiseksi elektroniikkateollisuus
Viime vuosina elektroniikkatuotteista on vähitellen tullut markkinoiden kuuma paikka. Koska elektroniikkatuotteet tuovat elämäämme paljon mukavuutta, massatuotannosta ja elektroniikkatuotteiden laadun parantamisesta on noussut alan päätehtäviä ja painoltaan luotettavia PEEK-koneistettuja tuotteita. Se on suhteellisen kevyt, ja sen stabiilisuus plastisuudessa ja muissakin osissa on myös suhteellisen hyvä, joten nyt tämän tyyppisen koneistuksen ja elektroniikkateollisuuden välillä on enemmän yhteistyötä.
3. Lääketieteellinen tuotanto ja jalostusteollisuus
Monet lääketieteelliset laitteet ja lääketieteelliset laitteet on valmistettava muovimateriaaleista, mutta lääketieteellisillä tuotteilla on vaatimukset laatustandardeilleen, steriloinnille ja mahdolliselle käytölle kestävissä ympäristöissä. Nämä vaatimukset eivät ole yleisiä. Juuri tästä tilanteesta johtuen PEEK-koneistuksen edut ovat täsmälleen samat kuin standardit, joita raaka-aineilla voidaan valmistaa ja jalostettuja tuotteita.

PEEKin koneistamat tuotteet näyttävät olevan muovia plastisuuden jälkeen, mutta itse asiassa tällä hehkutuslämpökäsittelymuovitekniikalla valmistetut tuotteet ovat parantuneet suorituskykyä, ja juuri tämä suorituskyky tekee tällaisesta. Käsittelytilaa voidaan käyttää laajasti lääkinnällisten tuotteiden tuotantoteollisuudessa, elektroniikkateollisuudessa, autoteollisuudessa ja monilla muilla teollisuudenaloilla.