Mitkä ovat koneistettujen osien valmistuksen varotoimet

- 2022-06-07-

Mitkä ovat koneistettujen osien valmistuksen varotoimet
 
Monissa suurikokoisissa laitteissa koneistetut osat ovat välttämättömiä tuotannon ja kokoonpanon aikana, ja koneistettujen osien laatu määrää myös sen, voidaanko koko laitteiston suorituskyky vapautua täysin. Samalla hyvät koneistetut osat voivat myös laajentaa laitteistoa. käyttöikä. Markkinoilla on myös monia koneistettuja osia valmistavia tehtaita. Kun valmistat koneistettuja osia, sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin, jotta voit tehdä parempia tuotteita.

1. Tarkista laitteet ja vahvista laitteiden osat ennen tuotantoa
Hyväkuntoiset koneistetut osat on tarkastettava huolellisesti ennen tuotantoa laitteiden turvallisuuden varmistamiseksi; samalla laitteiden käyttämät leikkaustyökalut ja työkappaleet tulee kiristää avaimella ennen koneistettujen osien työstämistä, jotta varmistetaan, että tuotantoprosessin aikana Leikkaus on tarkkaa ja tehokasta vahingoittamatta työkappaletta.
2. Jos laite havaitsee meluisan, se on pysäytettävä ja korjattava
Jos koneistetuista osista, joilla on hyvä ennakkohuoltopalvelu, havaitaan tuotannon aikana meluisaa, voi olla, että vaihteet ovat vaurioituneet. Jos koneistettuja osia ei korjata ajoissa, myös koneistetut osat vaurioituvat. Oikea korjaustapa on yleensä pysähtyä välittömästi ja poistaa hammaspyörien purseet tai muut roskat. Jos vaihteet ovat vaurioituneet, ne on vaihdettava.
3. Varmista, että tuote kuumenee tasaisesti käsittelyn aikana
Koneistetut osat käyvät läpi normalisoinnin ja paahtamisen prosessoinnin ja tuotannon aikana. Tässä on välttämätöntä pitää uunin lämpötila tasaisena, eikä se saa olla liian suuri tai liian pieni, mikä aiheuttaa koneistettujen osien epätasaista kuumenemista ja laatuongelmia. . Kun koneistetut osat ovat jäähtyneet, älä pinota niitä yhteen, vaan jäähdytä ne yksitellen.
Koneistettujen osien valmistuksen aikana on pääosin tarpeen tarkistaa laitteet laitteiden eheyden ja turvallisuuden varmistamiseksi ja sitten vahvistaa osat leikkausta varten käytön aloittamiseksi. Koko prosessi on suhteellisen yksinkertainen, mutta jos koneistettujen osien tuotantolaitteet löytyvät Jos on epänormaalia melua, lopeta välittömästi ja aloita tarkastus, muuten se vaikuttaa koko osan laatuun. Noudata tarkasti toimenpiteitä valmistettujen koneistettujen osien lämmittämisessä ja jäähdyttämisessä.