VESPEL-työstö- ja lämpökovettuvat materiaalit

- 2022-06-07-

VESPEL-työstö- ja lämpökovettuvat materiaalit
Vespel sp1 on DuPontin puhdaslaatuinen PI-profiilituote, jolla on erinomaiset kokonaisvaltaiset mekaaniset ominaisuudet, korkea lämmönkestävyys ja kulutuskestävyys, ja jota käytetään usein erittäin monimutkaisissa työolosuhteissa, kuten ilmailu-, puolijohde- jne.

Vespel on lämpökovettuvaa materiaalia. Lämpökovettuva materiaali on valmistettu jauheesta korkeassa lämpötilassa ja korkeassa paineessa. Sille on ominaista korkea lämmönkestävyys, korkea kulutuskestävyys ja korkea lujuus. Tietysti myös koneistus on vaikeaa.

VESPEL PI -polyimidin käyttöalue on erittäin laaja. Tyypillisiä ovat ilmailulaitteiden, kuten ilmailusatelliittien, korkean lämpötilan ja korkean paineen tiivisteet, ilmailusatelliittien antennirakenneosat, tutkan suojakuoret, viestintärakenneosat ja ilmailumoottorien lämpöeristeet. Se on ihanteellinen puhdas ja vakaa materiaali osien eristämiseen jne.

VESPEL PI -polyimidiä käytetään laajalti myös puolijohteissa, joita käytetään tyypillisesti ohuissa lasissa korkean lämpötilan prosessiteloissa, lämmönkestävissä laakereissa, kiekkojen kuutiokoneissa ja erilaisissa ei-standardiosissa, joilla on korkea lämmönkestävyys ja kulutuskestävyys.

VESPEL PI -polyimidia käytetään laajalti myös hehkulampputeollisuudessa. Sillä hetkellä, kun lasi sintrataan, kääntöpidike voi välttää lasin rikkoutumisen. Samalla korkean lämpötilan kestävyys ja korkea kulutuskestävyys takaavat tietyn käyttöiän. Tietenkin tätä tuotetta voidaan käyttää PBI-vaihtoehtona.

VESPEL PI -polyimidiä käytetään laajalti myös autoteollisuudessa, kuten autojen pakoputkien eristystyynyt, eristystiivisteet, tukityynyt, iskunvaimentimien tiivisteet, moottorin tiivisteet jne.

VESPEL PI -polyimidiä käytetään laajalti myös öljyteollisuudessa, kuten öljynporauksen porauslaitteiden suojat, elektroniset anturikotelot, tietoliikenneliittimet, sähköliittimet jne.

VESPEL PI -polyimidia käytetään laajalti myös tupakkateollisuudessa ja aseiden valmistuksessa. Puhtaiden materiaalilaatujen lisäksi valittavana on myös grafiitti-, lasikuitu- ja hiilikuitukomponentteja. Se voi ratkaista tehokkaasti nopeat ja kuluvat öljyttömät voiteluolosuhteet, ja se on myös tehokas Sitä käytetään jauhemetallurgisten holkkien sijasta.

GZ IDEAL PLASTIC on hyvä VESPEL-koneistuksessa ja lämpökovettuvassa teknisessä muovityöstössä, tarkkuutta voidaan säätää +/-0,02 mm:n sisällä, massatuotannon laatu on vakaa ja luotettava ja kustannustehokkuus on korkea. Se on ammattimainen muovin työstötehdas.