Ihanteellinen kaikin tavoin PPS-venttiileille ja PPS-koneistetuille osille

- 2022-06-08-

Ihanteellinen kaikin tavoin PPS-venttiileille ja PPS-koneistetuille osille
 
PPS-venttiili on ihanteellinen vaihtoehto PEEK:lle venttiilin rakennemateriaalina. Hinta on noin 1/2 PEEK-hinnasta. PPS:llä on erinomainen korroosionkestävyys, korkeat mekaaniset ominaisuudet ja korkea mittastabiilius. Paras materiaali keski- ja korkealuokkaisiin työolosuhteisiin, erittäin hyvä työstettävyys.

PPS:n koneistama PPS-venttiili PPS:n korkean kovuuden vuoksi purse on helppo poistaa. Huippuluokan venttiilirungossa purse havaitaan vähintään 40-kertaisella peilillä, eikä siinä ole purseita, mikä ratkaisee kapillaarin tukkeutumisen, ja avaimen tiivistysasento voidaan kiillottaa koneen karheudeksi. 0,8 tai enemmän, se voidaan sulkea suoraan ja pinta on hyvä painetestin aikana. PPS-venttiilirunkomateriaalin tiiviys ja korkea kovuus takaavat tuotteen luotettavuuden. Kun työolosuhteissasi on voimakas syövyttävä nestekierto, PPS kestää myös useimpia syövyttäviä aineita. Yhdistämällä yllä olevan erinomaisen suorituskyvyn, PPS-venttiili on sopivin tuotemateriaali massatuotantoon ja vakaaseen laatuun.
 
PPS:n haittana on, että se on hauraampi, sillä on huono iskunkestävyys ja huono hapettumisenkestävyys. Jos se asetetaan pitkäksi aikaa, pinta hapettuu ja värjäytyy. Kokeet ovat kuitenkin osoittaneet, etteivät oksidisuolen mekaaniset ominaisuudet ole merkittävästi heikentyneet.
Chengtu Plasticsin koneistamia PPS-venttiilejä on monenlaisia, ja niitä käytetään laajalti keski- ja korkealuokkaisissa työolosuhteissa. Toleranssia voidaan säätää +/-0,01 mm:n sisällä.
Se soveltuu erilaisten venttiilirunkojen avainasentoihin, jotka on varustettu vakiolämpötilakäsittelyllä ja tarkoilla mittauslaitteilla tuotteidesi luotettavuuden varmistamiseksi.

PPS-työstöä käytetään myös lääketieteellisten kirurgisten instrumenttien laatikoissa, jotka ovat fyysisesti inerttejä ja kestäviä höyrysterilointia vastaan. Niitä käytetään lääketieteellisten kirurgisten instrumenttien kahvoissa, puristimissa, biologisissa suonissa ja muissa sovelluksissa. Samanaikaisesti hinta on 50 % alhaisempi kuin PEEK-venttiileillä, mikä sopii erittäin hyvin keskisuurille ja suurille erille. valita

PPS-venttiilejä käytetään laajalti monipiiri-, moniputki- ja monikanavaventtiilirungoissa, ja niitä käytetään yleisesti myös levyventtiileissä ja yhtymäventtiilin rakenneosissa, joita käytetään yleisesti syövyttävissä väliaineissa.