Duratron®-tuotelinja

- 2022-06-28-

Duratron® Tuoteperhe
 
Duratron® tavaramerkki sisältää 4 pääasiallista materiaaliluokkaa, joista jokainen on jaettu modifioituihin laatuluokkiin. Jokaisella muunnetulla materiaalilla on erilaiset ominaisuudet ja sovellukset. Tarvittaessa ota yhteyttä Chengtu Plasticsin ammattimaiseen myyntitiimiin saadaksesi yksityiskohtaisia ​​vastauksia;
 
· Duratron® PBI
· Duratron® PI
· Duratron® PAI
· Duratron® PEI
 
Duratron® PBI
PBI (Celazole) polybentsimidatsoli
PBI-levy, PBI-tanko, selatsolilevy, celatsolitanko, duratron-levy, duratron-tanko
Duratron CU60 PBI on tehokkain tällä hetkellä saatavilla oleva tekninen kestomuovi. Sillä on kaikkien täyttämättömien muovien korkein lämmönkestävyys ja mekaaniset ominaisuudet yli 205°C lämpötiloissa. Sillä on parempi kulutuskestävyys ja kantavuus äärimmäisissä lämpötiloissa kuin millään muulla lujitetulla tai lujittamattomalla teknisellä muovilla.
Vahvistamattomana materiaalina Duratron CU60 PBI on erittäin "puhdas" ionisten epäpuhtauksien suhteen eikä poista kaasua (vettä lukuun ottamatta). Nämä erittäin houkuttelevat ominaisuudet mahdollistavat materiaalin suunnittelun käytettäväksi puolijohdelaitteiden tyhjiökammioissa sekä ilmailuteollisuudessa. Duratron CU60 PBI:ssä on erinomainen ultraääniläpinäkyvyys, mikä tekee siitä ihanteellisen ultraäänimittauslaitteiden komponenteille, kuten anturin kärkilinsseille.
Duratron CU60 PBI on myös erinomainen lämmöneriste. Muut sulat muovit eivät kiinnity Duratron CU60 PBI:hen. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen kosketustiivistykseen ja eristysholkkiin muovinvalmistus- ja muovauslaitteissa. Usein Duratron CU60 PBI:tä voidaan käyttää kriittisissä komponenteissa alentamaan ylläpitokustannuksia ja lisäämään arvokasta tuotannon "käyttöaikaa". Se korvaa metallit ja keramiikan pumppukomponenteissa, venttiilien istukkaissa (high-tech venttiilit), laakereissa, rullissa ja korkean lämpötilan eristimissä.
- Celazole PBI U60
- Celazole PBI U60 CF
â— Celazole PBI TF60V
- Celazole PBI TF60C
- Celazole PBI TL60
â— Duratron_CU60_PBI
â— Celazole-levy, Celazole-tanko, Duratron-levy, Duratron-tanko
â— Ota yhteyttä Duratron&Celazole-koneistettujen osien myyntiin.
Pyydä lisätietoja erityisistä tiedoista
 
Sovellukset;
Korkean lämpötilan eristävä holkki
Duratron CU60 PBI:stä koneistetut holkit kuumakanavajärjestelmiin muoviruiskuvalua varten mahdollistavat muovattavan muovin pysymisen sulana, vaikka osa olisi "jäädytetty" jäähdytysmuotissa. Ja kuumasulanut muovi ei tartu Duratron CU60 PBI:hen, mikä pidentää holkin kestoa ja helpottaa puhdistamista. (Aiemmat materiaalit: Vespel® PI, keraaminen)
sähköliitin
Korkeamman turvallisuustekijän saavuttamiseksi lentokoneen moottorin valmistaja vaihtoi yli 205 °C:n (400 °F) lämpötiloille altistuneet liittimet Duratron CU60 PBI -materiaalilla. (Aiempi materiaali: Vespel® PI)
 
Pallotuoli
Duratron CU60 PBI:stä koneistetut istuimet korkean lämpötilan nesteen hallintaan erinomaisella suorituskyvyllä. (edellinen materiaali: metalli)
 
Kiinnitysrenkaat
Duratron CU60 PBI on koneistettu kaasuplasmaetsauslaitteisiin, ja sen käyttöikä on pidempi verrattuna polyimidi (PI) osiin, koska se vähentää energian kulumista. Koska niitä ei tarvitse vaihtaa niin usein, ne saavat arvokasta tuotantoaikaa. (Aiempi materiaali: Vespel® PI)