Duratron® U1000 PEI

- 2022-07-07-

Duratron® U1000 PEI

Kiinalaisen PEI-polyetherimide-levyn englanninkielinen nimi on Polyetherimide, PEI kuuluu amorfisiin muoveihin. Se on amorfinen korkean suorituskyvyn polymeeri, joka suulakepuristetaan korkeassa lämpötilassa ekstruuderin avulla amorfisesta PEI:stä (polyeetteri-imidistä) valmistetuista teknisistä muoveista. Tällä hetkellä yleisesti käytetty PEI-levy on GE:n raaka-aine (Ultem) Yhdysvalloissa. Vuonna 1972 yhdysvaltalainen GE alkoi tutkia ja kehittää PEI:tä.
 
tuotteen yksityiskohdat
Duratron U1000 PEI on polyeetteri-imidiprofiilituote, joka sopii erinomaisesti sähkö- ja elektroniikkaeristykseen (esim. erilaiset puolijohdeprosessikomponentit) sekä erilaisiin rakennekomponentteihin. Nämä osat vaativat suurta lujuutta ja jäykkyyttä korkeissa lämpötiloissa, joten Duratron U1000 PEI sopii hyvin. Duratron U1000 PEI:llä on hyvä hydrolyysin vastustuskyky ja se voidaan steriloida toistuvalla autoklaavuksella.
Duratron® LSG PEI
tuotteen yksityiskohdat
Duratron LSG PEI on lääketieteellisen luokan polyeetteri-imidikoneistettu profiili, ja Mitsubishi Chemical High-tech Materials valitsee vain erikoishartsiraaka-aineita erätuotantoon. Duratron LSG PEI:llä on erinomaiset mekaaniset, termiset ja sähköiset ominaisuudet, hydrolyysi- ja kemiallinen kestävyys. Duratron LSG PEI -profiilien koostumus on sovellettavien EU-määräysten (direktiivi 2002/72/EY, sellaisena kuin se on muutettuna) ja Yhdysvaltojen (FDA) elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia muovimateriaaleja koskevien määräysten mukainen. Duratron LSG PEI -profiilit ovat läpäisseet onnistuneen muototestauksen osoittaakseen, että ne ovat Yhdysvaltojen farmakopean (USP) ja ISO 10993-1 -standardin mukaisia ​​materiaalien biologisen yhteensopivuuden testaamiseen, ja tarjoamme täyden tuotannon jäljitettävyyden hartsista profiiliin. Lisäksi Duratron LSG PEI -profiilit toimivat erittäin hyvin sterilointiympäristöissä, kuten höyryssä, kuivassa lämmössä, plasmassa, eteenioksidissa, gammasäteissä jne., joten ne soveltuvat ihanteellisesti lääketieteen, farmaseuttisen ja biotekniikan kaltaisiin sovelluksiin.
kirurginen koetin

Duratron PEI -tankomateriaalista koneistettu kirurginen anturi, joka voidaan toistuvasti autoklavoida lujuuden ja jäykkyyden vuoksi. (Vaihtoehdot: polyoksimetyleeni, polysulfoni)
Jakoputket farmaseuttisille laitteille

Duratron PEI -levystä koneistettuja jakoputkia käytetään farmaseuttisissa prosessilaitteissa kestämään kuumia kemiallisia liuottimia ja rutiininomaisia ​​sterilointikäsittelyjä. (Vaihtoehto: alumiini)
Korkeataajuiset eristävät osat mikroaaltoviestintälaitteisiin

Mikroaaltoviestintälaitteissa käytettävät suurtaajuuseristeet on koneistettu Duratron PEI -profiileista. (Vaihtoehto: Keraaminen)
Puristimet piirilevyjen liitäntöihin

Duratron PEI:n korkea jännitekestävyys ja palonestoominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen painettujen piirilevyjen liittämiseen tarkoitettujen puristimien sekä lentokoneiden, tankkien ja laivojen videonäyttöjen käsittelyyn. (Vaihtoehto: POM)
Duratron PEI on korkean jännitteen kestävä ja palonestoaine, joka sopii erinomaisesti painetun piirilevyliitäntöjen puristimiin ja videonäyttöihin lentokoneille, tankeille ja laivoille.